Anja Bon

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Tijdens mijn opleiding tot systeemtherapeut kwam ik in aanraking met EFT en had ik direct een gevoel van 'thuiskomen'. Hier gaat het om in relaties dacht ik: liefde, verbinding en je veilig bij elkaar voelen. Ik heb dat in mn eigen relatie ervaren en heel belangrijk gevonden (mijn man is overleden) en ik denk dat de meeste mensen dat graag willen. En deze elementen spelen een hele belangrijke rol in het proces van EFT.

Wanneer jullie dit ook belangrijk vinden, kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. In dit gesprek probeer ik iets meer van jullie aan de weet te komen en wat de zorgen over de relatie zijn. Voor jullie is het vooral van belang om te ervaren of we een match hebben. Dat laatste vind ik nl heel belangrijk. Wanneer we alle 3 positief zijn, gaan we met elkaar verder. Vervolgafspraken maak ik meestal in een frequentie van 1 x per 2 tot 4 weken.

Een consult duurt maximaal 1 1/2 uur. Beide partners krijgen een factuur ten bedrag van € 75. De consulten worden niet vergoed door een ziektekostenverzekring

Naast het voeren van relatiegesprekken werk ik ook graag met mensen individueel op basis van EFT. Wanneer je het gevoel hebt dat je vast zit op een of meer gebieden van je leven, nodig ik je graag uit om contact met op te nemen. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we onderzoeken of we een match hebben en of ik iets voor je kan betekenen.

Een individueel gesprek duurt een uur en kost € 100. 

Openheid en transparantie vind ik heel belangrijk. Dat betekent o.a. dat ik aan het einde van (bijna) elk gesprek vraag  of we op de goede weg zitten, of je/jullie het gevoel hebt/hebben dat je begrepen wordt etc. Mocht dat nl niet helemaal het geval zijn, kunnen we het direct bijstellen. Voor het geval dat er tussen ons toch een onoplosbaar probleem ontstaat, ben ik aangesloten bij de geschillencommissie van p3nl.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

OP DIT MOMENT ZIT MN PRAKTIJK VOL. DAT BETEKENT DAT IK VOORLOPIG GEEN NIEUWE MENSEN AANNEEM

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Gecertificeerde EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid) I
Talen
Nederlands
Werkmomenten
alleen op maandag
Beschikbaarheid
Clientenstop

Spreekt Anja jou aan als therapeut?

Maak kennis met Anja en kijk of het klikt!

Kennismaken