Het leven gaat niet altijd over rozen en iedereen kent moeilijkere periodes, dat hoort er helaas bij. Maar als zo’n periode lang duurt, het een groot effect heeft op je dagelijks leven en relaties eronder lijden, dan wordt het tijd om ermee aan de slag te gaan.

Individuele EFT is een vorm van therapie die zich perfect leent voor individuele cliënten. De focus van deze vorm van therapie is het verstevigen van het gevoel van eigenwaarde en zelfacceptatie. Individuele EFT helpt je emoties te onderzoeken en geeft je alle tools om hiermee om te gaan. Met beide voeten op de grond en volledig in het hier en nu. Het effect? Meer respect, waardering en liefde voor jezelf. Wat doorwerkt op alle gebieden in je leven!

Emoties zijn de basis van individuele EFT-therapie. Wat speelt er bij jou?  Behoeften, verwachtingen en verlangens uitspreken en écht naar jezelf luisteren is een kunst. Individuele EFT therapie biedt ondersteuning en begeleiding zodat er weer ruimte ontstaat om jezelf écht te zien, te horen én te voelen wat er bij jou van binnen leeft.

Ervaring van Bas

“Ik snap nu waarom ik mij 'oververantwoordelijk' voelde op het werk en slecht grenzen kon stellen. Met EFT heb ik inzicht gekregen hoe het bij mij van binnen werkt, ik kan nu beter omgaan met de stress."

Ervaringen van anderen
"Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en durf nu te voelen wat er bij mij van binnen speelt" Maureen
"Ik voelde me zó onzeker als single dat ik dacht dat relaties niet voor mij weggelegd waren. EFT heeft mij geholpen om uit de knoop met mezelf te komen. Het was voor mij een opluchting om te horen dat 'hechtingsangsten' normaal zijn en dat ik dus niet gek ben." Izzy
Deel pagina