Elk gezin gaat weleens door moeilijke periodes; daar is niks geks aan. Duurt zo’n periode erg lang, hebben jullie al van alles geprobeerd en blijft verbetering uit? Dan wordt het tijd om hulp te zoeken.

EFT-gezinstherapie is er voor ouders én hun kinderen. Het unieke aan deze therapievorm is dat de communicatie en onderlinge verbindingen worden hersteld, zodat iedereen zich gezien en gehoord voelt. Ook ruzies en stiltes komen minder vaak voor. EFT-gezinstherapie richt zich op de leden van het gezin en het verbeteren van het onderlinge contact. Hierdoor zijn er minder onderlinge spanningen, verbeteren de relaties en verloopt alles veel gemakkelijker binnen het gezin. Positief voor iedereen!

Emoties zijn de basis van EFT-gezinstherapie. Wat speelt er bij jou? Wat speelt er bij je partner en jullie kinderen? Behoeften, verwachtingen en verlangens uitspreken en écht naar elkaar luisteren is een kunst. EFT-gezinstherapie biedt ondersteuning en begeleiding, zodat er weer ruimte ontstaat om elkaar te zien en te horen. Om de binnenwereld van een ander te kunnen begrijpen, is open communicatie essentieel. Het komt bijvoorbeeld regelmatig voor dat gezinnen een moeilijke periode doormaken en hierdoor problemen ervaren.

Ervaring familie van Klaveren

“De sfeer is meer ontspannen; er wordt weer gelachen thuis. Eric zit vaker beneden en eet nu gewoon met ons mee."

Ervaringen van anderen
"Het was af en toe best even slikken om in de spiegel te kijken en te zien welk effect mijn eigen gedrag op het hele gezin had. Toch ben ik zo blij dat wij dit als gezin hebben doorgezet. We zijn er samen echt beter van geworden." Harald, vader van twee kinderen
Deel pagina