Elke relatie kent haar eigen problemen en uitdagingen. Dat is heel normaal en zelfs gezond; jullie zijn tenslotte twee verschillende mensen. Worden de problemen steeds groter en zwaarder, duren ze al lange tijd en komen jullie er samen niet meer uit? Dan is relatietherapie wellicht de oplossing.

Vaak speelt er namelijk veel meer dan alleen aan de oppervlakte zichtbaar is. In plaats van te oordelen of in de aanval te gaan, maken we de dieperliggende laag zichtbaar en gaan we hiermee aan de slag. Het effect: wederzijds begrip, veiligheid, emotionele verbinding en warmte. Er ontstaat weer lucht en ruimte voor jullie om écht samen te zijn.

Emoties zijn de basis van EFT-relatietherapie. Wat speelt er bij jou? Wat speelt er bij je partner? Behoeften, verwachtingen en verlangens uitspreken en écht naar elkaar luisteren is een kunst. EFT-relatietherapie biedt ondersteuning en begeleiding, zodat er weer ruimte ontstaat om elkaar te zien en te horen. Om de binnenwereld van een ander te kunnen begrijpen, is open communicatie essentieel. Het komt bijvoorbeeld regelmatig voor dat stellen een moeilijke periode doormaken en hierdoor problemen ervaren.

Vind hier jouw therapeut

En kom direct met hem of haar in contact

Therapeuten
"De warme houding van de therapeut heeft mij over de drempel geholpen om zoiets intiems als je relatie toch met een buitenstaander te bespreken." Finn, vriend van Sharon

Ervaring Antoinette

“Ik ben nooit een prater geweest en ik sloeg dicht als mijn man en ik ruzie kregen. Door EFT ben ik meer gaan praten over mijn gevoelens. Wat een verschil!”

Ervaringen van anderen

Hoe verbonden voel jij je met je partner?

Doe de relatietest en kom erachter of jullie relatie stevig genoeg is of dat deze in de gevarenzone verkeert.

Doe de relatietest!

In de 'Houd me Vast'-cursus gaan jullie al dan niet onder begeleiding van een therapeut zelf aan de slag met jullie relatie. Jullie leren hoe jullie eigen patroon in elkaar zit en hoe jullie ruzies kunnen stoppen. Daarnaast gaan jullie onderzoeken wat er vanbinnen speelt bij jezelf en de ander, maar wat jullie aan de buitenkant misschien niet aan elkaar laten zien. Hoe jullie een goed verbindend gesprek kunnen voeren? Ook dat gaan jullie samen leren.

 

Deel pagina