Karin Peters

Relatietherapie

Over mij

Hi! Tof dat je op zoek bent naar ondersteuning om aan je relatie te werken. Misschien vanuit wanhoop. Misschien vanuit een wens tot verdere verdieping. Eén van de grootste taboes van deze tijd is dat je liefde misschien wel kunt leren. Liefde leren; dat vraagt om lef en tijd. Moedig dat je deze stap wilt zetten.

Ik ben Karin Peters, 40 jaar, getrouwd en 3 kids. Opgeleid als jurist in o.a. familierecht en het notariaat. Ik heb na mijn opleiding jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt en raakte daar geboeid door verandermanagement en (persoonlijk) leiderschap. De afgelopen jaren heb ik, kort samengevat, een reis gemaakt van mijn hoofd naar mijn hart. Van ‘alles willen (be)grijpen’ naar meer aandacht voor wat misschien niet helemaal grijpbaar, maar wel bepalend is voor je dagelijks functioneren.

EFT pakte mij vanaf mijn eerste kennismaking: "Dit gaat over de kern!" Dat vind ik ook het mooie aan EFT. Het is een heel praktisch en nuchter model dat aanstuurt op meer toegankelijkheid en nauwe verbinding – waar we allemaal ten diepste zo naar verlangen. Vanuit die echte verbondenheid kan het leven zomaar in een ander perspectief komen te staan!

Al lange tijd voel ik me aangetrokken tot het thema ‘Levenskunst’. Hoe doe je nou? Op een positieve manier in het leven staan, zònder de moeilijke kanten te negeren en sámen met de mensen om je heen die je dierbaar zijn? Zo kom ik tot de naam van mijn praktijk “Vivarti”. Vrij samengetrokken van het latijnse werkwoord ‘vivere’= leven + ‘ars’ = kunst.

Schroom niet om contact op te nemen. Of je nu een traject wilt starten of gewoon wilt overleggen. Ik denk graag met jullie mee.

Hartelijke groet en wie weet tot snel!

Karin

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
Minder dan 3 jaar
Opleidingen & trainingen
Basis leergang EFT
Management traineeship
WO rechten, notariaat (UU)
basismodule positieve gezondheid (IPH)

Talen
Nederlands
Werkmomenten
Op aanvraag
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Zie website
Duur van de sessie
60-75 min.
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij parkeren

Spreekt Karin jou aan als therapeut?

Maak kennis met Karin en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen