Marie-José van Onzenoort

Relatietherapie

Over mij

De EFT-methode en de haptotherapie passen als twee puzzelstukjes in elkaar. Beide hebben de focus op onderliggende gevoelens in het contact en streven naar een verbinding met die gevoelens én met de ander.

Ik ben 20 jaar werkzaam geweest als psychomotore therapeut binnen de psychiatrie. En werk nu inmiddels ruim 15 jaar als haptotherapeut in eigen praktijk. In mijn werk als haptotherapeut is het aanraken het middel om in contact te komen met de onderliggende gevoelens. Partners ervaren in het aanrakingscontact een direct gevoel van verbondenheid met elkaar. Soms kan dit verstoord zijn. Haptotherapie én EFT zoeken beide naar het herstel van die verbondenheid en vullen elkaar daarin prachtig aan.

Ik heb de basistraining EFT gevolgd en ben daardoor erg geïnspireerd geraakt. De EFT-methode is heel goed inpasbaar, zowel bij de haptonomische relatiebegeiding als bij de individuele haptotherapie.

Naast mijn werk in de praktijk ben ik als docent en coördinator verbonden aan de Academie voor Haptonomie te Doorn. Ook werk ik als haptotherapeut in het Diakonessenhuis te Utrecht met patiënten die een behandeling tegen kanker krijgen.

Meer gegevens over mijn praktijk vindt u op:

 http://www.haptotherapieoorsprongpark.nl/ons/marie-jose-van-onzenoort-2/ 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
VVH (Vereniging Van Haptotherapeuten): registratienummer 468A
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Marie-José jou aan als therapeut?

Maak kennis met Marie-José en kijk of het klikt!

Kennismaken