Training:
Deze tweedaagse training rondom het 'Houd me Vast'-programma gaat dieper in op de inhoud van het programma zoals samengesteld door Sue Johnson. Het 'Houd me Vast'-programma is een preventief programma voor iedereen die zijn/haar relatie wil verbeteren. Deelnemers zijn na de workshop in staat zelfstandig deze partnertraining op te zetten en uit te voeren. Valkuilen en tips rondom inhoud en praktische uitvoering komen aan bod.

Het inschrijfgeld is inclusief trainingsmateriaal (Handleiding voor Trainers en Werkboek HMV). Voor niet-leden wordt door de Stichting EFT Nederland toegang verleend tot de ‘Houd me Vast’-videoportal. Deze toegang is twee maanden voorafgaand aan deze training actief en is na de afloop van deze training nog vier maanden geldig.

Toelatingseisen:
Deelname is toegankelijk voor een ieder die een EFT Basistraining (Register), Leergang EFT deel I of Leergang EFM deel I gevolgd heeft.

Korting:
Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

Een zeer doeltreffende aanzet tot het geven van de ‘Houd me Vast’-training. Mooie bewustwording van de switch van therapeut naar trainer. Deelnemer 'Houd me Vast'-training
Een complete stoomcursus die me weer meer grip geeft op het EFT-model en hoe dat aan mensen over te brengen. Deelnemer 'Houd me Vast'-training
Een inhoudelijk goed verzorgde training op hoog niveau. Topdocenten! Deelnemer 'Houd me Vast'-training
Deel training

Interesse? Meld je dan nu aan en doe mee!

Aanmelden

Andere opleidingen & evenementen