'Houd me vast'-weekend:
Op veler verzoek organiseren we een weekend 'Houd me vast' speciaal voor therapeuten en hun partner, zodat jullie de kracht van EFT samen kunnen ervaren. ‘Een bijzonder weekend’, ‘een Verdieping in je relatie’; ‘een cadeau aan onszelf en onze kinderen’, het zijn eerdere reacties op een verdiepend relatieweekend 'Houd me vast'.

In dit weekend gaan jullie werken aan het verstevigen en beter leren kennen van jullie relatie. We doen dit deels plenair, waarin we uitleg geven en voorbeelden laten zien. Daarnaast gaan jullie samen op jullie eigen kamer in gesprek waarbij de therapeuten aansluiten om jullie verder te helpen.

Jullie worden dit weekend geheel verzorgd op basis van volpension voor 2 personen (2 overnachtingen, 2 maal 3-gangendiner, lunches, etc.) bij Auberge de Hilver te Westelbeers. In het programma is er ruimte voor ontspanning en tijd voor jullie samen.


Programma:
Vrijdag 11 oktober

16.30 uur - Check-in hotel
17.00 uur - Start programma
19.00 uur - Diner


Zaterdag 12 oktober
08.00 uur - Ontbijt
09.00 uur - Start
17.00 uur - Afronding
19.00 uur - Diner 


Zondag 13 oktober
08.00 uur - Ontbijt
09.00 uur - Start
16.30 uur - Afronding

Het 'Houd me Vast'-weekend voor therapeuten is erkend als leertherapie NVRG (voor 10 uur. Binnen de BIG-opleiding kan voor de uren vrijstelling leertherapie aangevraagd worden.

Korting:
Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

De 'Houd me Vast'-methodiek is enorm krachtig in zijn eenvoud. Het is onmisbare kennis voor ieder stel, in elke fase van de relatie. Deelnemer 'Houd me Vast'-weekend voor therapeuten
Prachtige mix van relatiegesprekken afgewisseld met betrokken groepssessies, begeleid door warme, lieve therapeuten. Deelnemer 'Houd me Vast'-weekend voor therapeuten
Deel training

Andere opleidingen & evenementen