Training:
De EFT Verdiepingstraining (Register) omvat 8 dagen intensief werken met eigen videomateriaal, in een kleine groep (± 16 personen). We werken met twee docenten en iedereen krijgt veel individuele feedback, zowel van de docenten als van de groep. Per dag komt een stap in het EFT-proces aan bod en vanuit die focus doen we oefeningen en trainen we interventies.

Voorwaarde voor deelname is een voltooide EFT Basistraining (Register) en dat men therapeutisch werkt met echtparen.

Let wel: het is van belang dat je al enige ervaring hebt met het toepassen van EFT-methodiek. Tevens adviseren wij, dit ook in verband met de nodige voorbereiding, deze EFT Verdiepingstraining (Register) pas na enkele maanden na het afronden van EFT Basistraining (Register) te volgen. 

Studiebelasting:
56 uur training
24 uur zelfstudie (literatuur)

De EFT Basistraining (Register) en Verdiepingstraining (Register), gegeven door Karin Wagenaar, gelden gecombineerd als 40 uur specialistische cursus NVRG; onderdeel van het opleidingstraject tot NVRG-lid’. Tevens is deze training (los) geaccrediteerd in het kader van bij/nascholing.

Korting:
Als deelnemer aan de EFT Community heb je recht op korting op het inschrijfgeld. Let wel: hiervoor moet je op deze website ingelogd zijn. Zodra je de inschrijving hebt voltooid, kun je geen aanspraak meer maken op deze korting.

De samenwerking tussen de docenten zorgde voor een goede balans. Deelnemer EFT Verdiepingstraining (Register)
Ik heb veel geleerd in een prettige, veilige en motiverende sfeer. Deelnemer EFT Verdiepingstraining (Register)
Ik voel me na het volgen van de EFT Verdiepingstraining (Register) een stuk zekerder en vaardiger in het uitvoeren van EFT. Ik ben nu nog enthousiaster over de methode. Deelnemer EFT Verdiepingstraining (Register)
Deel training

Andere opleidingen & evenementen