Conny van der Heul

Relatietherapie

Over mij

Relatietherapie bij ConJa betekent investeren in je relatie, in de ander én in jezelf. Net als je op het werk soms een aantal gesprekken nodig hebt met een loopbaancoach om weer te weten wat je wilt en wat belangrijk voor je is. Investeren in je loopbaan vinden we heel normaal. Een liefdesrelatie moet eigenlijk ‘gewoon’ goed verlopen. Mijn partner kent me toch wel? Mijn partner begrijpt toch wel hoe ik me voel? En dan komen er hobbels. Dat kan angsten oproepen, onveiligheid. Dan gaan alle alarmbellen af. Je wilt dicht bij de ander zijn, al voelt dat soms zo kwetsbaar dat je het niet durft. Je komt in gevecht, met de ander, met jezelf… Het kan ook anders! Een fijne liefdesrelatie werkt helend, geeft kracht om samen te groeien. Investeren in je relatie is investeren in de ander én in jezelf.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Je investering voor een EFT-sessie komt op € 95,= incl. btw per uur. Het zijn sessies van anderhalf uur.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton', of check mijn website www.conja.nl.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Minder dan 3 jaar
Opleidingen & trainingen
HBO Toegepaste Psychologie
EFT Basis-therapeut
SCHIP behandelaar
LABAN-methode
Drama for Change
ABA-trainer
NBTP lidnummer TPL2020101309 Register Toegepast Psycholoog registratienummer 200011
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Dagelijks i.o.
Beschikbaarheid
Clientenstop
Prijzen
Alleen individuele therapie.
Vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. Dit gesprek is kosteloos, zodat jij je vrij voelt om een andere therapeut te kiezen zonder al kosten te hebben gemaakt. Als de klik er tussen ons is, plannen we een intakegesprek in.

Intakegesprek en vervolgsessies à € 95,= incl. btw per sessie van een uur.

Soms komt tijdens de therapie naar voren dat je graag een onderwerp met je partner wilt bespreken en dat graag wilt doen tijdens een geleid gesprek. Dat kan zeker. Dit gebeurt in een sessie van anderhalf uur. Kosten € 150,= incl. btw.
Duur van de sessie
1 uur
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Conny jou aan als therapeut?

Maak kennis met Conny en kijk of het klikt!

Kennismaken