Conny van der Heul

Relatietherapie

Over mij

Relatietherapie bij ConJa betekent investeren in je relatie, in de ander én in jezelf. Net als je op het werk soms een aantal gesprekken nodig hebt met een loopbaancoach om weer te weten wat je wilt en wat belangrijk voor je is. Investeren in je loopbaan vinden we heel normaal. Een liefdesrelatie moet eigenlijk ‘gewoon’ goed verlopen. Mijn partner kent me toch wel? Mijn partner begrijpt toch wel hoe ik me voel? En dan komen er hobbels. Dat kan angsten oproepen, onveiligheid. Dan gaan alle alarmbellen af. Je wilt dicht bij de ander zijn, al voelt dat soms zo kwetsbaar dat je het niet durft. Je komt in gevecht, met de ander, met jezelf… Het kan ook anders! Een fijne liefdesrelatie werkt helend, geeft kracht om samen te groeien. Investeren in je relatie is investeren in de ander én in jezelf.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten voor EFT-sessies komen op € 150,= incl. btw per sessie van anderhalf uur.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton', of check mijn website www.conja.nl.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
Minder dan 3 jaar
Opleidingen & trainingen
HBO Toegepaste Psychologie
EFT Basis-therapeut
SCHIP behandelaar
LABAN-methode
Drama for Change
ABA-trainer i.o.
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Dagelijks i.o.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
€ 150,=
Duur van de sessie
1,5 uur
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Conny jou aan als therapeut?

Maak kennis met Conny en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig NBTP lidnummer TPL2020101309 Register Toegepast Psycholoog registratienummer 200011 SCHIP-licentienummer 189