Samantha Tiemissen

Relatietherapie

Over mij

Je hebt alles goed voor elkaar, maar...

Als ondernemer of leider heb je voor de buitenwereld  alles goed voor elkaar: je hebt een succesvolle carrière, een mooi huis, gaan regelmatig op vakantie en hebben eventueel kinderen.

Maar jij weet: achter de voordeur gaat het er vaak anders aan toe. Relatieproblemen komen in allerlei vormen voor. Het kan gebeuren dat jij en je partner steeds meer langs elkaar heen leven. Jij en je partner hebben regelmatig een discussie en/of ruzie, zelfs om de kleinste dingen. Misschien heb je het gevoel dat je partner je niet echt begrijpt, liefheeft of waardeert. En als er sprake is geweest van bedrog of overspel, kan het vertrouwen flink beschadigd zijn. Ook kan de intimiteit tussen jullie afnemen. Dit soort problemen hebben niet alleen invloed op je persoonlijke leven en jullie relatie, maar ook op jullie gezin en carrière.

Als je denkt aan uit elkaar gaan, breekt het zweet je uit. Wat betekent dat dan allemaal? Met jullie, met de kinderen, met het huis en alles wat daarbij komt kijken? Je ligt er ’s nachts wakker van.

Jullie persoonlijke gids
Mijn naam is Samantha Tiemissen (zeg maar ‘Sam’) en werk als gecertificeerd en erkend Systeemtherapeut (oftewel relatie- en gezinstherapeut).

Klanten omschrijven mij vaak aan de ene kant als persoonlijk, warm en betrokken. En aan de andere kant als daadkrachtig, doelgericht en to the point, maar altijd met respect en op een liefdevolle manier. Want ik geloof: “To create transformation, you must be willing to break old patterns.” En dat kan alleen door middel van een gedegen en effectieve aanpak. 

Het is mijn passie om ambitieuze stellen of individuen te begeleiden en ik ben dankbaar dat ik dit mooie en liefdevolle werk mag doen.

Voordelen van Premium Coaching
Premium Coaching, waar jullie relatie een nieuwe dimensie krijgt. We beginnen met een Kick-off gesprek om te begrijpen waar jullie nu staan en waar jullie naartoe willen. Daarna stellen we een persoonlijk plan op, zodat jullie doelen effectief worden behaald. Ons traject is volledig op maat gemaakt, gebaseerd op jullie persoonlijke doelen en behoeften.

Of jullie nu online of offline sessies (regio ‘s-Hertogenbosch) willen, alles is mogelijk. Jullie krijgen toegang tot onze Online Academy met 7 modules vol inspirerende video- en audiolessen. En met onze Kick-Start krijgen jullie praktische oefeningen voor thuis, zodat het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht.

Maar dat is nog niet alles. Jullie krijgen ook de bonus ‘Balans Partnerschap en Ouderschap’ om een evenwicht te vinden tussen deze rollen. Plus de bonus ‘Vergroot de Intimiteit’ en ‘Boost je Seksleven’ om jullie relatie nog sterker te maken. En er zijn nog veel meer extra’s en bonussen om te ontdekken. Klaar om jullie relatie te transformeren?

Ga ook voor deze resultaten
• Jullie relatie voelt weer als een fijne, veilige haven.
• Jullie kunnen weer alles met elkaar delen, bespreken en zijn weer echt een team samen.​​
• Jullie ervaren weer, en op een dieper niveau dan ooit tevoren, verbinding met elkaar.
• Jullie kunnen oplopende spanningen en conflicten voorkomen c.q. oplossen.
• Jullie genieten samen weer volop van intimiteit en passie.
• Jullie vertrouwen in elkaar na een vertrouwensbreuk (bijvoorbeeld overspel) is hersteld.
• Jullie genieten samen weer volop van intimiteit en passie in jullie relatie
• Jullie vertrouwen in elkaar na een vertrouwensbreuk, zoals na bijvoorbeeld overspel, is hersteld
• Jullie ervaren weer volop energie, wat leidt tot succes op alle levensgebieden, want energie werkt altijd door.

Je relatie als springplank voor succes
Als ondernemer of leider weet je als geen ander hoe belangrijk het is om te investeren in jezelf en je carrière. Je weet dat dit je helpt om succesvol te zijn in je werk en je doelen te bereiken. Vergeet daarom niet te investeren in je meest belangrijke relatie: je partnerrelatie. Als je investeert in jullie relatie, zal dit op verschillende gebieden positieve veranderingen teweegbrengen voor: 1) jezelf, 2) je relatie, 3) je gezin en 4) je carrière.

Deze klanten gingen je voor
“Het traject overtrof onze verwachtingen! We hadden al lange tijd relatieproblemen, maar de sessies hebben ons aan het denken gezet en veel inzichten gegeven. Samantha creëerde een warme en veilige ruimte voor ons. Haar doelgerichte aanpak was erg prettig. Hoewel we huiverig waren vanwege de financiële investering, was het uiteindelijk de beste investering die we in onszelf en ons gezin hebben kunnen doen. Onze relatie is sterker dan ooit tevoren.” - Teun (44), econometrist & Angelique (43), architect

“In het begin twijfelden we over of we wel met relatietherapie moesten starten. Dit was vooral, omdat we twijfelden of het wel bij ons zou passen. Maar de sessies hebben ons zeker in positieve zin verrast en veranderd. De relatie is weer in rustiger vaarwater gekomen, begrijpen elkaar beter en communiceren beter samen. Erg bedankt voor de goede hulp!” - Remco (34), Business Controller & Sabine (29), vastgoedmakelaar

“Het relatietherapie traject met Samantha was geweldig! Ze was warm en betrokken, waardoor we ons echt begrepen voelden. Haar persoonlijke aanpak maakte het makkelijk om open te zijn. Ze was ook heel doelgericht en stuurde ons naar positieve veranderingen. Dankzij Samantha voelen we nu een diepere connectie en begrijpen we elkaar beter. Onze relatie is sterker dan ooit tevoren!“ - Ewout (42), werktuigbouwkundige & Pauline (39), ondernemer

Wat je kunt verwachten als je ook meedoet
✓ Een Kick off call waarin we vaststellen waar jullie nú staan en waar jullie naartoe willen.
✓ Persoonlijk plan van aanpak om zo effectief en efficiënt mogelijk jullie doelen te behalen.
✓ Relatietherapie, maatwerk sessies, online en/of offline mogelijk (regio ‘s-Hertogenbosch).
✓ Toegang Online Academy met 7 complete modules boordevol inspirerende video- en audiolessen.
✓ Bijbehorende Kick-Start boordevol praktische oefeningen voor thuis om het geleerde direct in de praktijk te brengen.
✓ Bonus ‘Balans Partnerschap en Ouderschap’: Je leert hoe je een balans creëert tussen deze twee verschillende rollen.
✓ Bonus ‘Vergroot de Intimiteit’: Je ontdekt hoe je de intimiteit binnen jullie relatie kunnen vergroten.
✓ Bonus ‘Boost je Seksleven’: Je ontdekt hoe je de seksualiteit binnen jullie relatie een boost kunnen geven.
✓ Vele andere extra’s en bonussen.

Plan nu je Match Call in
In een vrijblijvende Match Call bekijken we, zowel inhoudelijk als persoonlijk, of er een wederzijdse klik is voor coaching. Ontdek in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn om je/jullie relatie te versterken, voor een leven vol geluk, vervulling en succes op elk terrein in je leven.

Met liefde,
Sam

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Basis EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT-Registertherapeut
Post-master Systeemtherapie (NVRG)
Master Ecologische Pedagogiek
NVRG (Lid i.o.)
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag: 9.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 9.00 - 17.00 uur
Woensdag: 9.00 - 17.00 uur
Donderdag: 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
InQontact is gespecialiseerd in relatietherapie. Je kunt bij ons terecht voor premium coaching. Meer informatie vind je op de website: https://www.inqontact.nl
Duur van de sessie
Een sessie duurt +/- 90 minuten.
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Samantha jou aan als therapeut?

Maak kennis met Samantha en kijk of het klikt!

Kennismaken