Annette Burgers

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina! Wat leuk dat je deze bekijkt, 

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Ik werk heel graag met (online) gratis kennismakingsgesprekken. Zo kunnen we kijken of er een klik is om het traject te doen, samen. Als blijft dat EFT-therapie dienend is voor jou/jullie, dan kunnen we verder. 

Over relaties maak ik twee-wekelijks een podcast. Mijn podcastnaam is Op Zoek Naar De Liefde. Ik heb er heel veel gemaakt over het samengetseld gezin (serie 1 t/m 4), een serie gaat exclusief over ontrouw (serie 5) 'Ontrouw, wat nu?' en mijn laatste serie (serie 6) gaat over 'Scheiden, wat nu?'. In elke aflevering spreek ik met een ervaringsdeskundige of een professional. Uiteindelijk gaat elke aflevering over de liefde in een relatie en krijg je tips mee. Alls podcasts samen staan op mijn website https://www.juttucoaching.nl/podcast/ je bent van harte welkom om deze podcasts te beluisteren. 
De volgende serie gaat heten "Geen seks meer, wat nu?"

Neem vooral een kijkje op mijn website Juttu Coaching. Daar vertel ik ook het e.e.a. over mezelf, ik heb een hoop levens- en liefdeservaring. En dat is goed om te weten als je de stoere stap zet om hulp te zoeken. 

Je/jullie zijn welkom om je vraag te stellen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. En/of via info@juttucoaching.nl je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie. 

Met liefdevolle groet,

Annette Burgers 

CV: 
Phoenix opleidingen (Utrecht): driejarige professionele communicatie NLP, TA, systemisch werken 
Educatieve Akademie (Antwerpen): koppeltherapie 
Schip behandelaar (Utrecht): voor relaties in slecht weer met de vraag liefdevol samen verder of liefdevol scheiden? 
EFT (Utrecht): verbinding en verdieping in je relatie


 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Annette jou aan als therapeut?

Maak kennis met Annette en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen