Annette Burgers

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina! Wat leuk dat je deze bekijkt, 

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Ik werk heel graag met (online) gratis kennismakingsgesprekken. Zo kunnen we kijken of er een klik is om het traject te doen, samen. Als blijft dat EFT-therapie dienend is voor jou/jullie, dan kunnen we verder. 

Ik ben relatietherapeut by Juttu Coaching en gespecialiseerd in het begeleiden na ontrouw, verbeteren van communicatie en verbinding (Houd Me Vast) en meer rust en harmonie creëren in samengestelde gezinnen. 

Over relaties maak ik een twee-wekelijkse podcast. Mijn podcastnaam is 'Op Zoek Naar De Liefde'. Je kunt ze vinden op mijn website, maar ook op iTunes, Spotify, iTunes enzovoorts.

In elke aflevering spreek ik met een ervaringsdeskundige of een professional. Uiteindelijk gaat elke aflevering over de liefde in een relatie en krijg je tips mee. Alle podcasts samen staan op mijn website https://www.juttucoaching.nl/podcast/ je bent van harte welkom om deze podcasts te beluisteren. 


Neem vooral een kijkje op mijn website Juttu Coaching. Daar vertel ik ook het e.e.a. over mezelf, ik heb een hoop levens- en liefdeservaring. En dat is goed om te weten als je de stoere stap zet om hulp te zoeken. 

Je/jullie zijn welkom om je vraag te stellen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. En/of via info@juttucoaching.nl je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie. 

Met liefdevolle groet,

Annette Burgers 

CV: 
Phoenix opleidingen (Utrecht): driejarige professionele communicatie NLP, TA, systemisch werken 
Educatieve Akademie (Antwerpen): koppeltherapie 
Schip behandelaar (Utrecht): voor relaties in slecht weer met de vraag liefdevol samen verder of liefdevol scheiden? 
EFT (Utrecht): verbinding en verdieping in je relatie


 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Phoenix Opleidingen Professionele Communicatie
SCHIP
Stiefgoed samengestelde gezinnen
Educatieve Academie koppeltherapie
Talen
Nederlands Spaans
Werkmomenten
Op maandagmiddag (+avond), dinsdagavond, donderdag (+avond), vrijdag en zaterdag is de praktijk geopend. In noodgevallen kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Vraag naar mijn tarieven.
Duur van de sessie
Voor koppels is een intake 2 uur en de gewone sessies 1,5 uur. En een kennismakingssessie is ca. 45 minuten en is gratis.
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Annette jou aan als therapeut?

Maak kennis met Annette en kijk of het klikt!

Kennismaken