Samantha Tiemissen

Relatietherapie

Over mij

Herken je dit?
Over het algemeen gaat het je voor de wind, maar op dit moment lopen jullie vast in je relatie. Herken je (één of meerdere van) deze voorbeelden?

Versterk jullie relatie
Je relatie is het fundament voor een succesvol leven. Het is essentieel om hierin te blijven investeren. Stilstand is immers achteruitgang.

Een sterke relatie vormt niet alleen de hoeksteen van persoonlijk geluk, maar is ook de brandstof voor jullie groei en zakelijk succes. De tijd om te handelen is nú. De druk van jullie levensstijl en werk kan onbedoeld scheuren veroorzaken. Wacht niet tot deze barsten groter worden en jullie steeds verder uit elkaar groeien – met alle gevolgen van dien.

Investeren in jullie relatie middels relatietherapie is een must. Het is een investering in jullie gezamenlijke toekomst. Ons doel is niet alleen om jullie te helpen de relatie te herstellen, maar om een stevig fundament te leggen voor een diepere verbinding en een veerkrachtige toekomst samen. De toekomst van jullie relatie begint vandaag. Investeer vandaag nog in jullie relatie.

Transformeer jullie relatie
Hi, mijn naam is Samantha Tiemissen. Na het afronden van de masteropleiding Pedagogiek heb ik de post-masteropleiding Systeemtherapie (relatie- en gezinstherapie) behaald bij RINO Amsterdam.

Hierna heb ik mij gespecialiseerd in diverse, wetenschappelijk onderbouwde, therapievormen voor stellen zoals Emotionally Focused Therapy (EFT). Ondertussen heb ik 12+ jaar werkervaring opgedaan in diverse therapeutische settingen. Het is mijn passie om de relatie van ambitieuze ondernemers/leiders en hun partner naar een hoger niveau te tillen dan ooit tevoren.

Om onze kwaliteit te waarborgen, zijn we aangesloten bij Stichting EFT Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie.

Ga ook voor deze resultaten
• Jullie relatie voelt weer als een fijne, veilige haven
• Jullie zijn in het dagelijks leven weer echt een team samen
• Jullie voelen je, net als vroeger, weer dolgelukkig met elkaar
• Jullie communiceren op een andere, meer effectieve, manier met elkaar
• Jullie ervaren samen weer, en op een dieper niveau, emotionele verbinding
• Jullie kunnen oplopende spanningen en ruzies voorkomen en/of stoppen
• Jullie genieten samen weer volop van intimiteit en passie in jullie relatie
• Jullie vertrouwen in elkaar na een vertrouwensbreuk, zoals na bijvoorbeeld overspel, is hersteld
• Jullie hebben (weer) een veerkrachtige relatie die bestand is tegen toekomstige uitdagingen

Klantervaringen
“Het traject overtrof onze verwachtingen! We hadden al lange tijd relatieproblemen, maar de sessies hebben ons aan het denken gezet en veel inzichten gegeven. Samantha creëerde een warme en veilige ruimte voor ons. Haar doelgerichte aanpak was erg prettig. Hoewel we huiverig waren vanwege de financiële investering, was het uiteindelijk de beste investering die we in onszelf en ons gezin hebben kunnen doen. Onze relatie is sterker dan ooit tevoren.” - Teun & Angelique de Leeuw

“In het begin twijfelden we over of we wel met relatietherapie moesten starten. Dit was vooral, omdat we twijfelden of het wel bij ons zou passen. Maar de sessies hebben ons zeker in positieve zin verrast en veranderd. De relatie is weer in rustiger vaarwater gekomen, begrijpen elkaar beter en communiceren beter samen. Erg bedankt voor de goede hulp!” - Remco & Sabine Meijer

“Het relatietherapie traject met Samantha was geweldig! Ze was warm en betrokken, waardoor we ons echt begrepen voelden. Haar persoonlijke aanpak maakte het makkelijk om open te zijn. Ze was ook heel doelgericht en stuurde ons naar positieve veranderingen. Dankzij Samantha voelen we nu een diepere connectie en begrijpen we elkaar beter. Onze relatie is sterker dan ooit tevoren!“ - Ewout & Pauline

Wil je meer weten over ons exclusieve traject?
Check de website voor meer info: https://www.inqontact.nl.
En wil je weten of dit unieke traject passend is voor jullie? Plan dan direct vrijblijvend een Match Call in.

Liefdevolle groet, tot snel!

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Basis EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT-Registertherapeut
Post-master Systeemtherapie (NVRG)
Master Pedagogiek
NVRG (Lid i.o.)
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag: 9.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag: Gesloten
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
InQontact is gespecialiseerd in relatietherapie. Je kunt bij ons terecht voor het exclusieve traject 'RelatieRevolutie'. Meer informatie vind je op de website: https://www.inqontact.nl
Duur van de sessie
Een sessie duurt +/- 90 minuten.
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Samantha jou aan als therapeut?

Maak kennis met Samantha en kijk of het klikt!

Kennismaken