Dingena Hettema

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb een eigen praktijk als integratief therapeut en sta als zodanig ingeschreven bij de VIT (vereniging voor integraal therapeuten). Ik  begeleid mensen in hun proces om meer eenheid te ervaren tussen wat ze voelen, wat ze denken en wat ze doen. Daarnaast heb ik training gevolgd in EFT, zodat ik ook (echt)paren kan begeleiden. Beide therapievormen zijn er op gericht om oude vastlopende patronen te onderzoeken en te veranderen. 
Ik werk vanuit mijn christelijke levensovertuiging. Indien gewenst kan geloof ook een plek krijgen in de gesprekken. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van wat de cliënt wenst. En ook mensen met andere levensovertuigingen zijn van harte welkom. 

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Een sessie van 1,5u kost €120; het kennismakingsgesprek kost €50. De vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Mijn praktijk gegevens vind je op de pagina. Ook kun je kijken op mijn praktijkwebsite: www.ont-moet.nl

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Minder dan 3 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT basis
Opleiding tot integratief therapeut (4 jarige post-hbo opleiding)
VIT (vereniging voor integraal therapeuten)
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Ma-do van 9-17.30u
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Relatie therapie €120 per sessie
Duur van de sessie
1,5u
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Dingena jou aan als therapeut?

Maak kennis met Dingena en kijk of het klikt!

Kennismaken