Sandra de Cocq

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Welkom op mijn persoonlijke pagina. Ik heb een eigen praktijk voor relatietherapie, traumatherapie en coaching in Leeuwarden. Ik werk met paren met diverse vormen van relaties en ben gespecialiseerd in partnerrelaties binnen samengestelde gezinnen, in homoseksuele relaties en in relaties waar één of beide partners een trauma heeft/hebben.

Relatietherapie
Als je problemen hebt in je relatie of als 'het niet zo lekker loopt', wacht dan niet te lang voordat je actie onderneemt. Er is vaak nog veel te doen aan relatieproblemen! Middels de EFT relatietherapie werk ik samen met jullie aan het (her)vinden van goed contact en een veilige verbinding tussen jullie.
Door relatietherapie kunnen jullie elkaar weer gaan zíen en begrijpen, met respect voor elkaar en de verschillen. Dat brengt ontspanning en verbinding in je relatie en daarmee in je leven, aangezien een relatie vaak een zeer belangrijk deel van ons leven is.

Samengesteld gezin
Naast relatietherapie begeleid ik mensen met een samengesteld gezin. Gespreksonderwerpen die vaak naar voren komen, zijn

Traumatherapie
Ik zie regelmatig dat bij relatieproblemen sprake is van een onderliggend trauma bij één of beide partners. Soms was dit al duidelijk vóór de therapie en soms wordt dit helder tijdens de therapie. Als het voor beide partners oké voelt, is het mogelijk om naast de relatietherapie dan bij mij individuele traumatherapie te volgen. Ik doe lichaamsgerichte traumatherapie: Somatic Experiencing. Trauma zit in het lichaam opgeslagen en daarom is het belangrijk om het lichaam in de therapie te betrekken. 

In de praktijk blijkt dat de cominatie van relatietherapie en traumatherapie elkaar versterken, waardoor de resultaten goed zijn.

Belangstelling?
Je kunt via de button contact met me opnemen voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak.  

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Sandra jou aan als therapeut?

Maak kennis met Sandra en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen