Paul van Aubel

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

In een relatie, en zeker als er problemen zijn, worden veel dingen bekeken vanuit een mannelijk of vrouwelijk perspectief. Het is daarom  dat wij de relatietherapie  gezamenlijk, als man en vrouw, geven. Doordat wij ook als man en vrouw tegenover jullie zitten kunnen wij zorgen voor een evenwicht waarbij wij jullie allebei ten volle zien en ondersteunen. Wij hebben beiden de opleiding tot EFT-therapeut gevolgd en geven nu dus samen relatiecoaching en relatietherapie. Naast collega’s zijn wij ook privé partners hetgeen maakt dat we soepel op elkaar ingespeeld zijn en elkaar goed aanvullen in de sessies. Ook de preventiecursus ‘Houd me vast’ wordt ook door ons gegeven. Op de website www.two4two.nl vindt u meer informatie over ons en ons aanbod.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Wij bieden de relatietherapie aan als man en vrouw samen. Beiden zijn wij EFT therapeut en lid van organisatie EFT-Nederland. Ook zijn we beiden mediator. Marielle heeft universitair niveau als communicatiewetenschapper, met als ondergrond psychologie, zij is daarnaast ook gecertificeerd ICF PCC Coach.
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Wij bieden dit aan op alle avonden en vrijdags overdag. 's Avonds bieden wij twee mogelijkheden: om 19 :00 uur en om 20:30 uur.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Duur van de sessie
Een sessie duurt ongeveer 60 tot 75 minuten. Wij werken niet zozeer met een wekker en als die afgaat is het gesprek afgelopen, maar wij werken met een natuurlijk einde, dat je met elkaar wel aanvoelt dat het 'genoeg' is voor vandaag. Over het algemeen ligt dat dus rond het uur.
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Paul jou aan als therapeut?

Maak kennis met Paul en kijk of het klikt!

Kennismaken