Linda Bresser-Dekker

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Relatietherapie geef ik samen met mijn man Rob (ook EFT gecertificeerd). Naast de EFT certificering hebben wij beide in de VS de opleiding Embodied Couples Mentoring (ECM) gevolgd en zijn wij beide gecertificeerd core energetisch/lichaamsgericht (psycho)therapeut. Daarnaast heb ik de opleiding 'Relatie als spiegel van de ziel' bij Phoenix gevolgd. Wij werken met regelmaat met mensen uit het buitenland, waarbij wij de sessies in het Engels leiden.

Relatietherapie door twee therapeuten die ook een stel vormen heeft een grote meerwaarde in de sessies. Dit is ook iets dat wij steeds weer van stellen als feedback te horen krijgen. Onze insteek is om beide partners meer in hun eigen kracht te brengen waarmee er weer ruimte komt voor gevoelens, emoties en de liefde. Neem contact met mij op als je vragen hebt, of kijk voor meer informatie over ons en hoe wij werken op:

Praktijk Bresser Dekker   of   Exceptional Marriage Mentoring NL

Jullie zijn van harte welkom!

Linda Bresser-Dekker

 

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
- Gecertificeerd in Embodied Couples Mentoring (ECM) en Phoenix. - Gecertificeerd lichaamsgericht/core energetisch (psycho)therapeut. - Lidmaatschap van beroepsorganisatie CAT Collectief (CAT-4). - Lidmaatschap geschillen organisatie GAT.
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Linda jou aan als therapeut?

Maak kennis met Linda en kijk of het klikt!

Kennismaken