Profielfoto
HouMeVast Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Rotterdam

 • Carin Naber Van Halm

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Family Matters Rotterdam
  Sint-Jobskade 408
  3024EN
  Rotterdam

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vindt u meer informatie over mijn registraties en opleidingen, waaronder uiteraard EFT. Ook vindt u informatie over (de locatie van) mijn praktijk. U kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht u therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op herstel van de verbinding tussen u en uw partner en daardoor verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van uw verzekeringspakket.

Heeft u vragen of wilt u weten of ik u kan helpen? U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Houd me Vast

Ervaart u spanningen in uw relatie? Heeft u soms het gevoel dat u elkaar niet kunt bereiken? Had u meer verwacht van uw relatie? Wilt u zich weer verbonden voelen met elkaar zoals in het begin? Dat kan! Zonder therapie!

Met het EFT programma Houd me Vast, bied ik, samen met Cocky Keijzer van Empress Communication een preventieve training voor partners.

Houd me Vast, gesprekken voor verbondenheid, is een praktisch programma gebaseerd op de theorie en praktijk van Emotionally Focused Therapy (EFT). Net als EFT werkt Houd me Vast vanuit de emotie- en hechtingstheorie.

U leert waarom uw relatie vastloopt en wat u kunt doen om de liefde, intimiteit en verbondenheid terug te vinden in uw relatie. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger 
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken

 

Houd me Vast werkt!

Partners die het programma hebben gevolgd, vertellen dat ze zich meer verbonden voelen met elkaar, dat ze de spanningen die er zijn samen aankunnen, en weer ervaren dat ze van elkaar houden.

U kunt het programma in twee vormen volgen: een training in kleine groepen of een individueel programma voor jullie samen.

 

Trainingsdata in 2013

Groep: kijk op www.eft-relatietherapie-rotterdam.com of op www.familymatters-r.nl voor de actuele trainingsdata.                    

Individueel: op afspraak

Tijdens de training en thuis werkt u met het boek Houd me Vast van Sue Johnson. U kunt het boek alvast zelf via internet aanschaffen of vooraf aan de training bij ons bestellen.

 

Aanmelding & Intake

Heeft u interesse in deze training. Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie. Wij nodigen  u in ieder geval uit voor een intakegesprek. De kosten voor dit gesprek bedragen € 36,00. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het totale bedrag na defintieve inschrijving.

U kunt ons telefonisch bereiken via 06 4537 8862 of per email info@familymatters-r.nl.

Voor meer informatie over mij kunt u op mijn website terecht: www.familymatters-r.nl of www.eft-relatietherapie-rotterdam.com