Nynke Whiterod

Relatietherapie Mediation

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Ik ben getraind als EFT-therapeut, maar ben ook advocaat en mediator. Wanneer onverhoopt therapie niet leidt tot het succesvol voortzetten van jullie relatie, zullen jullie misschien in overleg afspraken willen maken om de beëindiging van jullie relatie en de gevolgen daarvan te regelen. Zeker wanneer jullie kinderen hebben, zullen jullie afspraken moeten maken en een ouderschapsplan moeten opstellen.

Als advocaat-mediator heb ik mij gespecialiseerd in het familierecht en ben lid van de Vereniging voor Familierecht advocaten en scheidingsbemiddelaars (vFas). Ik kan alles doen wat nodig is om de gevolgen van een scheiding te regelen. Met mijn training als EFT-therapeut kan ik aansluiten bij het traject dat jullie al hebben doorlopen. Het emotionele gedeelte, het praktische- en zakelijke gedeelte en zonodig het juridisch kader. Ik pas in mijn mediations de EFT toe en dat helpt om escalaties te reguleren en jullie te helpen bij het afsluiten van de partnerrelatie. En, wanneer jullie kinderen hebben, de stap te maken naar Samen Ouders. Ik ben ook getraind om met kinderen te praten in echtscheidingsprocedures.

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Mijn kantoor is De Familiezaak. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.defamiliezaak.com.

Tot ziens.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Mediation
Status
Basis EFT therapeut, Basis EFM mediator
Opleidingen & trainingen
Advocaat-mediator verbonden aan de vFAS, de vereniging voor Familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars. Mfn register mediator Cross-Border mediator aan het mediationbureau van het Centrum Internationale Kinderontvoering
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Mijn uurtarief is € 200 per uur, exclusief BTW.
Duur van de sessie
2 uur

Spreekt Nynke jou aan als therapeut?

Maak kennis met Nynke en kijk of het klikt!

Kennismaken