Margot Slagter

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

EFT relatietherapeut Den Haag

Als aanvullend getrainde EFT Registertherapeut en relatie en gezinstherapeut met een ruime ervaring van 30 jaar, ga ik samen met u op zoek naar het vastgelopen relatiepatroon in een ontspannen en open sfeer om zo de liefde voor elkaar weer te vinden. 

Ontspannen, open behandelstijl

Professioneel kijken naar relaties en gezinnen maakt dat patronen en de moeilijkheden die in de weg staan herkenbaar worden en daardoor inzichtelijk en hanteerbaar worden. Door ervaring en mijn achtergrond heb ik een zekere vrijheid gekregen, waardoor is mijn werkstijl open en ontspannen is. Ik vind het belangrijk dat de behandeling in nauwe samenwerking met jullie vorm krijgt. Als systeemtherapeut heb ik geleerd om niet alleen te denken in oorzaak en gevolg, maar vooral dat allerlei zaken invloed kunnen hebben op een relatie en er zo problemen kunnen ontstaan. Deze denkwijze kleurt natuurlijk mijn werkstijl.

We gaan praktisch met elkaar aan de slag waardoor de negatieve patronen, relationele wonden en emoties aan de oppervlakte komen en inzichtelijk raken. Op deze concrete manier ontstaat er contact vebinding en diepgang waardoor  de mogelijkheden op verbetering heel groot zijn. De tevredenheid over de behandeling wordt elke  bijeenkomst nauwkeurig bijgehouden. 

Niemand is alleen

Ik weet zeker dat niemand alleen is en dat iedereen zowel de lusten als de lasten van zijn eigen omgeving en familie meedraagt. Sommige relaties en interacties zijn verstoord waardoor er een ongezonde omgeving/sfeer ontstaat.  Mensen kunnen zo psychische klachten ontwikkelen. Door een ongezonde relatie  en/of omgeving kan je mentaal een behoorlijke tik krijgen.

Ik wil mijn cliënten niet alleen de problemen uit de relaties laten zien, maar ook de kracht en verbinding weer laten ervaren. Weer op zoek naar nieuwe en al bestaande hulpbronnen. 

Opleidingen en nevenactiviteiten

Mijn postdoctorale systeemtheoretische psychotherapieopleiding deed ik in Antwerpen. De EFT Basisopleiding, de EFT Verdiepende Opleiding en een EMDR(traumaverwerking) hebben mij handvatten gegeven om mensen nog meer bij te staan in hun problemen. Naast het geven van behandelingen ben ik supervisor systeemtherapie bij de NVRG .

 

 

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Systeemtheoretische psychotherapie aan Interactieacademie Antwerpen
EFT registertherapeut
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
elke dag doch niet in avonduren
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
€225,- per 1,5 uur voor een stel
Duur van de sessie
1,5 uur
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Margot jou aan als therapeut?

Maak kennis met Margot en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
  • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Supervisor/opleider)
  • NPaV (npav.nl) (Lid)