Margot Slagter

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

EFT relatietherapeut Den Haag

Als aanvullend getrainde EFT Registertherapeut en relatie en gezinstherapeut met een ruime ervaring van 30 jaar, ga ik samen met u op zoek naar het vastgelopen relatiepatroon in een ontspannen en open sfeer om zo de liefde voor elkaar weer te vinden. 

Ontspannen, open behandelstijl

Relatietherapie gaat over zich weer verbonden voelen met elkaar. Professioneel kijken naar de patronen en de moeilijkheden die in de weg staan, herkenbaar maken en waardoor het inzichtelijk en hanteerbaar wordt. Door ervaring en mijn achtergrond heb ik een zekere vrijheid gekregen en  is mijn werkstijl open en ontspannen is. Ik vind het belangrijk dat de behandeling in nauwe samenwerking met jullie vorm krijgt. Als systeemtherapeut heb ik geleerd om niet alleen te denken in oorzaak en gevolg, maar vooral dat allerlei zaken invloed kunnen hebben op een relatie. Deze denkwijze kleurt natuurlijk mijn werkstijl.

We gaan praktisch met elkaar aan de slag waardoor de negatieve patronen, relationele wonden en emoties aan de oppervlakte komen en inzichtelijk raken. Op deze concrete manier ontstaat er contact vebinding en diepgang waardoor  de mogelijkheden op verbetering heel groot zijn. Ik wil mijn cliënten niet alleen de problemen uit de relaties laten zien, maar ook de kracht en verbinding weer laten ervaren. Weer op zoek naar nieuwe en al bestaande hulpbronnen. De tevredenheid over de behandeling wordt elke  bijeenkomst nauwkeurig bijgehouden. 

Opleidingen en nevenactiviteiten

Mijn postdoctorale systeemtheoretische psychotherapieopleiding deed ik in Antwerpen. De EFT Basisopleiding, de EFT Verdiepende Opleiding en een EMDR(traumaverwerking) hebben mij handvatten gegeven om mensen nog meer bij te staan in hun problemen. Naast het geven van behandelingen ben ik supervisor systeemtherapie bij de NVRG .

website: margotslagter.praktijkinfo.nl

 

 

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Systeemtheoretische psychotherapie aan Interactieacademie Antwerpen
EFT registertherapeut
EFT gezinstherapie
Supervisor relatie en gezinstherapie NVRG
NVRG (Supervisor/opleider) NPaV (npav.nl) (Lid)
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
elke dag doch niet in avonduren
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
€200,- per 1,5 uur per stel of gezin.
Als u aanvullend verzekerd bent kunt u de behandeling per persoon voor gedeelde vergoed krijgen onder de alternatieve therapie/psychosociale zorg
Duur van de sessie
1,5 uur
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Margot jou aan als therapeut?

Maak kennis met Margot en kijk of het klikt!

Kennismaken