Margot Slagter

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

EFT relatietherapeut Den Haag

Als aanvullend getrainde EFT Registertherapeut en relatie en gezinstherapeut ga ik samen met u op zoek naar het vastgelopen relatiepatroon in een ontspannen en open sfeer om zo de liefde voor elkaar weer te vinden. 

Ontspannen, open behandelstijl

Professioneel kijken naar relaties en gezinnen, maakt dat ik patronen en de moeilijkheden die in de weg staan herken, deze zijn daardoor makkelijk inzichtelijk te maken. Door ervaring en mijn achtergrond heb ik een zekere vrijheid gekregen, daardoor is mijn werkstijl open en ontspannen. Ik vind het belangrijk dat de behandeling in nauwe samenwerking met jullie vorm krijgt.

We gaan praktisch met elkaar aan de slag waardoor de negatieve patronen en emoties aan de oppervlakte komen en zo inzichtelijk raken. Op deze concrete manier ontstaat er diepgang, contact en verbinding waardoor  de mogelijkheden op verbetering heel groot zijn. De tevredenheid over de behandeling wordt elke  bijeenkomst nauwkeurig bijgehouden. 

Niemand is alleen

Ik weet zeker dat niemand alleen is en dat iedereen zowel de lusten als de lasten van zijn eigen omgeving en familie meedraagt. Sommige relaties en interacties zijn verstoord waardoor er een ongezonde omgeving/sfeer ontstaat.  Mensen kunnen zo psychische klachten ontwikkelen. Door een ongezonde relatie  en/of omgeving kan je mentaal een behoorlijke tik krijgen.

Ik wil mijn cliënten niet alleen de problemen uit de relaties laten zien, maar ook de kracht en verbinding weer laten ervaren. Weer op zoek naar nieuwe en al bestaande hulpbronnen.

Mijn vak

Ik houd van mijn vak, waar ik al weer meer zo’n dertig jaar in actief ben. Op verschillende plekken en voor alle leeftijden: volwassenen, jeugd, de forensische psychiatrie en bij praktijken van huisartsen. Als systeemtherapeut heb ik geleerd om niet alleen te denken in oorzaak en gevolg, maar vooral dat allerlei zaken invloed kunnen hebben op een relatie en er zo problemen kunnen ontstaan. Deze denkwijze kleurt natuurlijk mijn werkstijl.

Opleidingen en nevenactiviteiten

Mijn postdoctorale systeemtheoretische psychotherapieopleiding deed ik in Antwerpen. De EFT Basisopleiding, de EFT Verdiepende Opleiding en een EMDR(traumaverwerking) hebben mij handvatten gegeven om mensen nog meer bij te staan in hun problemen. Naast het geven van behandelingen ben ik supervisor systeemtherapie bij de NVRG .

 

 

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Margot jou aan als therapeut?

Maak kennis met Margot en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
  • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Supervisor/opleider)
  • NVPA (nvpa.nl) (Lid)