Mirjam Tjon

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Naast psycholoog ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Door deze combinatie heb ik vooral een praktische aanpak en kijk ik naar de mens als geheel. 

Inmiddels heb ik 15 jaar werkervaring in de gezondheidszorg en ben ik ruim 8 jaar werkzaam als psycholoog. Ik heb met persoonlijkheidsproblematiek en trauma’s gewerkt in zowel een grote GGZ instelling als in kleinere instellingen. De laatste jaren gaf ik individuele therapie in samenwerking met een psychiater, waar veel aandacht was voor de hechtingsrelatie. Hierin heb ik mij verder verdiept door het volgen van verschillende cursussen op dat gebied, waaronder de Basis EFT relatietherapiecursus.  

Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina, of kijk op mijn website: www.bloeszem.nl

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Mirjam jou aan als therapeut?

Maak kennis met Mirjam en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig NFG en RBCZ registratie