Mirjam Tjon

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Naast psycholoog ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Door deze combinatie heb ik vooral een praktische aanpak en kijk ik naar de mens als geheel. Ik werk daarom vanuit een holistische visie; lichaam, geest en brein zijn verbonden.

Werkervaring

Inmiddels werk ik 12 jaar als psycholoog en heb ik zowel in een grote GGZ instelling als in kleinere instellingen gewerkt. Daarbij zag ik een diversiteit aan klachten, waaronder angstklachten en trauma gerelateerde problematiek. Tevens trauma’s ontstaan in de kindertijd, waarbij er in de behandeling veel aandacht was voor de hechtingsrelatie.

Studies

Na mijn studies heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van de hechting en trauma, waaronder EMDR, Basis EFT relatietherapie training en EFT Verdiepingstraining tot Gevorderd Emotionally Focused Couple Therapeut.

Achtergrond

Naast professionele kennis spelen mijn persoonlijke ervaringen en culturele achtergrond een grote rol in mijn werk als behandelaar.  Ik ben samenwonend en moeder van twee zonen. Mijn afkomst is half Nederlands en Chinees (Surinaams), geboren in Paramaribo en opgegroeid in Twente. Vanwege de verschillende culturen kan ik me snel aanpassen. Ook heb ik zelf te maken gehad met stressvolle, moeilijke en verdrietige periodes in mijn leven, waardoor ik me goed kan inleven in anderen. Tevens ben ik intuïtief, gepassioneerd en betrokken.

 

Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina, of kijk op mijn website: www.bloeszem.nl

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
NFG en RBCZ registratie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Mirjam jou aan als therapeut?

Maak kennis met Mirjam en kijk of het klikt!

Kennismaken