Oscar Aberson

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina

Ik heb veel ervaring als behandelaar. Ik ben ca 25 jaar werkzaam als hulpverlener in en buiten de geestelijke gezondheidszorg. Ik durf van mijzelf te beweren dat ik veel ervaring heb en in ruime mate beschik over een empatisch vermogen. Ik biedt relatietherapie aan naast mijn vaste werkzaamheden in twee huisartsenpraktijken waar ik als zelfstandig ondernemer POHGGZ werkzaamheden uitvoer. Ook binnen deze context biedt ik relatietherapie aan. Ik geloof echt in de kracht van samen in therapie gaan vanuit het idee dat we allemaal verbinding zoeken met anderen. De verbinding die je zoekt in je partner is een bijzondere verbinding. Dat wordt ook wel een hechtingsrelatie genoemd. Een hechtingsrelatie biedt veel veiligheid en warmte maar er kan ook veel in mis gaan omdat een dergelijke relatie zo intens kan zijn. Ik geloof erin dat als je bewuster bent van je eigen behoeften, je eigen wensen met betrekking tot de ander je beter in staat bent jezelf en de ander te accepeteren. En soms betekend dit moeilijke keuzes maken. Als ik kan meehelpen om mensen meer besef te geven wat zij voor elkaar voelen en hen te helpen hoe zij zich beter tot elkaar kunnen verhouden dan heb ik mij  werk goed gedaan.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

 

 

 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Basis EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Naast mijn trainingen als relatie en gezinstherapeut heb ik een curriculum opgebouwd tijdens mijn werkzaamheden in de GGZ. Ik ben deskundig op het gebied van kortdurende behandelingen op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg.
Ik heb gedurende de afgelopen jaren intervisie met een vast team van collega therapeuten.
NVRG (Lid)
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Ik ben werkzaam op de vrijdag.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
De prijs voor een sessie 110 euro
Duur van de sessie
60 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte

Spreekt Oscar jou aan als therapeut?

Maak kennis met Oscar en kijk of het klikt!

Kennismaken