Judith Dekker

Relatietherapie Gezinstherapie

Over mij

Een goede relatie geeft veerkracht, geeft troost bij verdriet, geeft lucht bij boosheid en geeft steun bij angst of moeilijkheden. Een goede partnerrelatie kan helend zijn. Toch sluipt er soms een patroon in de relatie met woordenwisselingen en ontevredenheid. De relatie wordt onbevredigend, partners doen elkaar pijn of kunnen elkaar steeds moeilijker vinden.

EFT kan helpen. EFT is een methode waarmee een koppel leert om samen de relatie te verbeteren. We beginnen met concrete voorbeelden, onderzoeken het patroon wat is ontstaan, bespreken wat partners eigenlijk van elkaar verwachten, leren om ruzies te stoppen, benoemen waar de pijn zit en helen oude pijnpunten.

Sinds 2013 geef ik partnerrelatietherapie. Ik ben daarmee begonnen als arts in opleiding tot psychiater in de periode dat ik voor defensie werkte, vanwege succes ben ik deze behandeling altijd blijven doen, ook toen ik werkzaam was in de crisisdienst en later als opleider voor huisartsen en psychiaters. In 2020 ben ik met mijn eigen praktijk begonnen.

In EFT heb ik de basis en vervolgopleiding en het supervisie traject gedaan, de trainers workshop van het Houd me Vast groepsprogramma en de Amerikaanse basis en vervolgopleiding van EFT voor families. Verder deed ik de opleiding narratieve systeemtherapie en ben ik MfN mediator.

Op de maandagavond geef ik EFT. Ik verwacht tot de zomer van 2024 geen nieuwe koppels te kunnen aannemen. Overdag werk ik als psychiater in een ziekenhuis, daar geef ik behandeling voor psychotrauma (EMDR/CGT) en depressie en superviseer ik psychologen, verpleegkundigen en artsen in gesprekstherapie.

Anderen over mij:

"Een betrouwbare therapeut die geen zaken laat liggen."

"Je vertrouwen en betrokkenheid deden me goed."

"Weet dat we nog lang de vruchten zullen plukken van je positieve en kalme instelling."

Relatietherapeut nabij Amsterdam Zuid-Oost, Diemen of Weesp?

Vragen of een afspraak plannen? Neem contact met me op via de button.

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Gezinstherapie Registertherapeut: ja Psychiater (1991359410)
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut, EFT Gezinstherapeut basis
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
NVP (Supervisor/opleider) Practitioner Vereniging EMDR Nederland, Supervisor/trainer interpersoonlijke psychotherapie NV-/ISIPT
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Maandagavond
Beschikbaarheid
Langer dan 4 maanden
Prijzen
150 euro
Duur van de sessie
60 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Judith jou aan als therapeut?

Maak kennis met Judith en kijk of het klikt!

Kennismaken