Rommy de Goeij

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!


Mocht u belangstelling hebben om bij mij in behandeling te komen, dan verwijs ik u graag voor verdere informatie naar de hiernaast genoemde website van mijn praktijk. Hier kunt u meer lezen over mijn kwalificaties en wat voor mij een goede behandeling inhoudt.

In het kort: ik ben een "breed" opgeleide Klinisch Psycholoog met inmiddels veel ervaring op het gebied van de gezins-en relatietherapie. De laatste jaren heb ik me de EFT-methodiek eigen gemaakt en beschouw deze als een mooie en waardevolle aanvulling op reeds bestaande kennis en vaardigheden.

Reden hiervoor is het belang dat gehecht wordt aan de combinatie van een goed contact tussen cliënten en behandelaar, de toename van inzicht in het relatiepatroon door clienten, de mogelijkheid van persoonlijke en relationele ontwikkeling op gebied van bewustwording van emoties en behoeften en -last but not least- de mogelijkheid het bestaande negatieve interactiepatroon ter veranderen in een van meer verbinding.

Hoewel toename van emotionele verbinding in mijn behandelingen altijd een van de hoofddoelen is, hecht ik er daarnaast veel waarde aan de relatie ook te beschouwen als "een springplank naar autonomie". Het is immers fijn thuis komen na eigen activiteiten of van u samen in de wetenschap dat er een "warme" omgeving wacht, waar je kan "bij tanken" om daar buiten "je eigen ding te doen"!

Wanner u meer wilt weten over mijn behandelmogelijkheden "op dit moment" (of bij andere vragen), neemt u dan gerust contact met mij op.
 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Rommy jou aan als therapeut?

Maak kennis met Rommy en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
  • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
  • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
  • Supervisor (EFT Registertherapeut)
Registraties
  • Klinisch Psycholoog ()
Lidmaatschappen
  • NVRG (Supervisor/opleider)
  • VKJP (Supervisor/opleider)
  • Overig NVP (Supervisor);NVVP