Caroline Schoenmakers

Relatietherapie Mediation

Over mij

Welkom! Relatietherapeuten zijn ook gewoon mensen. Met hun eigen eigenschappen en kwaliteiten. Omdat relatietherapie een intensief en belangrijk proces is, doe je er goed aan om een relatietherapeut te kiezen die past bij jullie en waarbij je het gevoel hebt dat de therapeut in staat is om jullie goed te begeleiden.

Toen ik het boek ‘Hou me vast’ van Sue Johnsson in 2004 las, werd ik meteen gegrepen door de therapievorm Emotionally Focused Therapy. Ik ben overtuigd van de succesvolle werking van deze methode. Waar andere relatie-therapievormen vaker tot symptoombestrijding leiden, werkt EFT veel meer aan het oplossen van de oorzaak van een slechte relatie. Zonder me er van bewust te zijn, is toen wel het zaadje geplant om EFT-therapeut te worden. In de jaren erna ben ik als coach verder gegroeid door meerdere opleidingen te volgen op gebied van systemisch werk en traumaheling. Deze opleidingen blijken een belangrijke aanvulling op mijn ontwikkeling als EFT-therapeut want alleen EFT is soms niet voldoende. Soms is het wenselijk om wat breder te begeleiden en daarom blijkt mijn gevarieerde kennis steeds weer waardevol in de sessies met mijn cliënten. 

Mijn stijl van begeleiden kenmerkt zich door warmte, nuchterheid en daadkracht. Cliënten ervaren oprechte interesse en diepgang. Gedurende het hele traject ben ik met mijn volle aandacht beschikbaar om te luisteren en te reageren. Mijn hele leven kenmerkt zich door: ‘als ik iets doe, doe ik het goed’. Ik beheers de theorie en ben in staat om die professioneel toe te passen. Beide partners krijgen evenveel aandacht. De meeste sessies zijn samen en als individuele sessies nodig zijn dan krijgen beide partners een gelijk aantal sessies apart. We werken gestructureerd toe naar een relatie waarbij partners zijn afgestemd op elkaars behoeften, die respecteren en erop reageren. 

Via de contactbutton kom je op mijn website terecht. Of bel me voor een kennismakingsgesprek op 06-444 82 610.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Mediation
Status
Basis EFT therapeut, Basis EFM mediator
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Leergang Emotionally Focuses Therapy / Verdieping / Stichting EFT Nederland
Leergang Emotionally Focused Therapy / Basis / Stichting EFT Nederland
IoPT Identity oriented Psychotrauma Therapy / Vivian Broughton
Systemische opleiding familie- en organisatieopstellingen / Academie voor Psychodynamica
Masteropleiding systemisch werk organisatieopstellingen / Bert Hellinger Instituut
Professioneel Coach / Academie voor Psychodynamica
NOBCO
Talen
Nederlands
Werkmomenten
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
150 euro per sessie
Duur van de sessie
5 kwartier
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Caroline jou aan als therapeut?

Maak kennis met Caroline en kijk of het klikt!

Kennismaken