Toos de Groot

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Veel relaties kunnen wel wat hulp gebruiken. Hiervoor is het wel nodig dat er nog “iets” leeft binnen jullie relatie en dat jullie allebei graag jullie relatie willen redden en dat jullie beiden bereid zijn hier aan te werken. Samen met jullie kijk ik naar jullie relatie, wat kan er veranderen!

Mijn praktijk is gespecialiseerd in EFT relatietherapie in Zoetermeer en Hellevoetsluis. Als ervaren relatietherapeute, maar ook als mens weet ik wat een veilige warme relatie voor jullie kan betekenen. Over de problemen in je relatie vertellen doe je niet bij iedereen. Je wil dat er een klik is met de persoon waarbij je dat doet. Het is belangrijk dat je gevoelens, je frustraties en je pijn begrepen worden. Je wil iemand die je het vertrouwen geeft dat de wirwar die jullie samen van je relatie hebben gemaakt, ontrafeld kan worden. Iemand die je daarna ook begeleidt bij het ontrafelen van die Gordiaanse knoop.

Ik luister met liefdevolle interesse en betrokkenheid naar jullie struikelpunten. Jullie zijn in mijn ogen helemaal ok en er valt jullie dan ook niets te verwijten. Het is alleen jullie relatie die niet lekker loopt en die met professionele aandacht uit het slop kan worden getrokken. Natuurlijk ga ik integer om met alles wat jullie mij vertellen. Net als in mijn werk als mediator heb ik een geheimhoudingsplicht. Ik ervaar het als een voorrecht is jullie bij te mogen staan in het weer laten bloeien van jullie relatie. Ook bij jullie gaat dat lukken!

Neem vandaag nog contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Naast EFT-therapeut ben ik ook een betrokken mediator rond echtscheidingszaken.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
lid van NfM aangesloten bij Het Registerplein
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
€125 per gesprek van 5 kwartier inclusief BTW
Duur van de sessie
kennismakingsgesprek 1 uur
vervolggesprekken 1,15 uur +15min voorbereiding en nawerkt
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Toos jou aan als therapeut?

Maak kennis met Toos en kijk of het klikt!

Kennismaken