Mary van Deursen

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina.

Wellicht overweeg je relatietherapie en wil je ontdekken of ik daarin iets voor jou of jullie zou kunnen betekenen. Het kan spannend en kwetsbaar zijn om je zorgen, ergernissen en misschien zelfs wel angsten kenbaar te maken ten opzichte van je partner in de hoop dat het jullie verder helpt. In mijn jarenlange werk als systeemgericht therapeut heb ik veel gewerkt met koppels en gezinnen waarin relaties centraal staan. EFT is een hele waardevolle methodiek waarin ik partners meeneem in het luisteren naar het elkaar en dieperliggende gevoelens, verlangens en angsten help bloot te leggen waardoor er meer begrip en zachtheid terug de relatie in kan stromen.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
creatieve therapie muziek, intensieve ambulante gezinsbehandeling, sinds 2000 in herhaling verdiepingstrainingen systemisch werk en familieopstellingen, narratieve systeemtherapie, opstellen van het verlangen, SCHIPbehandelaar basis en verdieping, relatietherapie EFT basis en verdieping. De rode draad zijn relaties tussen mensen, in gezinnen en tussen koppels NFG en BPSW en SKJ
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Sinds 1991 muziektherapie, praktisch pedagogische gezinsbegeleiding, intensieve ortho-agogische gezinsbehandeling bij diverse grote organisaties in de zorg. Daarnaast sinds 2000 begeleiden van familie- en loopbaanopstellingen. Sinds 2009 eigen praktijk Vie-Zie, systeemgerichte coaching-therapie individuen, gezinnen en koppels.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
142,50 per sessie van 1,5 uur (excl. 21% btw)
Duur van de sessie
1,5 uur
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij parkeren

Spreekt Mary jou aan als therapeut?

Maak kennis met Mary en kijk of het klikt!

Kennismaken