P.A.T. Hoppenbrouwers-Niesten

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Hier vind je meer informatie over mijn overige expertises en opleidingen. In mijn jaren als advocaat/ bemiddelaar heb ik regelmatig cursussen, trainingen en/of opleidingen gevolgd op het gebied van mediation en conflicthantering. Zo is mijn interesse in de EFT ontstaan. Ik heb de basisopleiding Emotionally Focused Therapie (EFT) gevolgd.  Inmiddels heb ik ook de verdiepingscursus bijna van afgerond. Daarnaast vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. We houden praktijk in Limburg en hebben een bezoeklocatie in Eindhoven. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' onder aan deze pagina.

Door het volgen van deze trainingen en cursussen beschik ik momenteel over de volgende expertises: Emotionally Focused Therapy, Emotionally Focused Mediation, Family Mediation.

Mocht je overwegen om (samen met je partner) bij mij in therapie te komen, dan kunnen we een datum plannen voor een kennismakingsgesprek. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie / bemiddeling passend is voor uw situatie, dan kunnen we een traject starten. Het traject bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbeteren of herstellen van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van uw situatie.

Heb je vragen of wil je weten wat ik (nog meer) voor je kan betekenen? Je mag altijd vrijblijvend contact met me opnemen via de contactbutton.

 

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
VFAS
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt P.A.T. jou aan als therapeut?

Maak kennis met P.A.T. en kijk of het klikt!

Kennismaken