Sanne Woerde

Relatietherapie Mediation

Over mij

Welkom!

Ik ben Sanne Woerde en ik word gedreven door de overtuiging dat verbinding (met jezelf | met elkaar) de basis is van begrip en groei, zowel individueel als in relaties. Om met behoud van eigen autonomie ruimte te kunnen geven aan een ander. Deze levensvisie heeft alles met relaties te maken, maar minder met relatievormen. Het is mijn passie stellen te begeleiden in de zoektocht naar wat er onder de oppervlakte aan de hand is, resulterend in wederzijds begrip, veiligheid en emotionele verbinding. Ik bied graag relatietherapie en relatiebegeleiding aan partners met een non-monogame relatie: alles op het continuüm van een open relatie naar een polyamoreuze relatie, of iets anders binnen het veld van Ethical Non-Monogamy (ENM). 
EFT is een methode die naadloos aansluit bij wie ik ben als persoon en wat ik belangrijk vind. Het creëren van een veilig klimaat is voor mij heel belangrijk, zodat je je vrij voelt om jezelf te zijn. Want alleen dan is verbinding mogelijk!

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een telefonisch kennismakingsgesprek afspreken. Als daaruit blijkt dat EFT-therapie passend is, dan gaan we aan de slag! Een reguliere sessie duurt 75 minuten en kost €150 per sessie. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton', of via info@eftrelatietherapiesannewoerde.nl of 06-55711311. Of neem een kijkje op www.eftrelatietherapiesannewoerde.nl 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Mediation
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut, Basis EFM mediator
Ervaring
Minder dan 3 jaar
Opleidingen & trainingen
MSc. Psychologie (Universiteit van Amsterdam)
Emotionally Focused Therapy leergang 1
Emotionally Focused Therapy leergang 2
Systemisch werk
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Een reguliere sessie duurt 75 à 90 minuten en kost €150 per sessie.
Duur van de sessie
Een reguliere sessie duurt 75 à 90 minuten.
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk

Spreekt Sanne jou aan als therapeut?

Maak kennis met Sanne en kijk of het klikt!

Kennismaken