Shanti Veld-Horzelenberg

Relatietherapie Gezinstherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina.

Al meer dan 10 werk ik in de GGZ, waar ik ben gestart als psycholoog en me verder heb ontwikkeld als GZ-Psycholoog, Systeemtherapeut (NVRG) en Psychotherapeut.

Naast mijn werkzaamheden als psychotherapeut en systeemtherapeut binnen een specialistische GGZ-instelling voor kinderen en jongeren, ben ik sinds 1 oktober 2023 gestart met mijn eigen praktijk Papilio Psychotherapie. Vanaf mei 2024 ga ik deze verder uitbreiden. Binnen mijn praktijk richt ik mij op kinderen, jongeren en volwassenen en geef ik zowel individuele therapie als relatie- en gezinstherapie. Naast dat ik gebruik maak van bijvoorbeeld schematherapie, creatieve en lichaamsgerichte technieken en EMDR, werk ik binnen mijn gezinstherapieën al langere tijd vanuit het hechtingsgerichte kader (AFBT/AFFT/EFFT). Onlangs heb ik de register basistraining EFT voor (partner-) relaties gevolgd, wat daar prachtig bij aansluit. 

Op mijn website is meer informatie te vinden, ook over mijn meest recente aanmeldgegevens.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Gezinstherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (39920826125) Psychotherapeut (59920826116)
Status
Basis EFT Registertherapeut, EFT Gezinstherapeut aanvullend getraind
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Hartelijk welkom op mijn EFT-pagina.
Al meer dan 10 werk ik in de GGZ, waar ik ben gestart als psycholoog en me verder heb ontwikkeld als GZ-Psycholoog, Systeemtherapeut (NVRG) en Psychotherapeut.
Naast mijn werkzaamheden binnen een jeugd-GGZ-instelling, ben ik sinds 1 oktober 2023 gestart met mijn eigen praktijk Papilio Psychotherapie. Vanaf mei 2024 ga ik deze verder uitbreiden. Binnen mijn praktijk richt ik mij op kinderen, jongeren en volwassenen en geef ik zowel individuele therapie als relatie- en gezinstherapie. Naast dat ik gebruik maak van bijvoorbeeld schematherapie, creatieve en lichaamsgerichte technieken en EMDR, werk ik binnen mijn gezinstherapieën al langere tijd vanuit het hechtingsgerichte kader (AFBT/AFFT/EFFT). Onlangs heb ik de register basistraining EFT voor (partner-) relaties gevolgd, wat daar prachtig bij aansluit.
NVRG (Lid) NVP (Lid) LVVP
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
Vanaf mei 2024 op maandag, dinsdag en woensdag
Vanaf september 2024 op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
Zie website
Duur van de sessie
Zie website
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Shanti jou aan als therapeut?

Maak kennis met Shanti en kijk of het klikt!

Kennismaken