Liesbet Scager

Relatietherapie

Over mij

Zoeken naar een relatietherapeut is kwetsbaar, want er hangt heel veel vanaf. Belangrijk hierbij in mijn ogen is dat je op je gevoel afgaat en antwoord krijgt op de vragen: Word ik begrepen? Zal ik me veilig voelen? En mijn partner ook? Heeft ze/hij genoeg kennis en ervaring om ons te helpen hier uit te komen? Ik gun jullie iemand bij wie jullie allebei een ja voelen. Als jullie met mij in zee willen gaan, dan kunnen jullie het volgende verwachten:

- inlevingsvermogen, compassie (stilstaan bij en begrijpen van gevoelens blijkt helend te zijn)                  - begrip van relatie-patronen en waar ze vandaan komen (helpt om het vitten of terugtrekken te stoppen)    - ruimte voor oude pijn, ook wel hechtingswonden genoemd (belangrijk om geheeld te worden)                  - psycho-educatie (helpt om jezelf en de ander beter te begrijpen, zodat het veroordelen vermindert)           - stilstaan bij wisselwerkingen (wat doe ik dat de ander zo reageert, behalve bij psychopathologie zoals       narcisme, bij een van de partners) en waarom (meestal om de relatie te redden)                                    - aanleren van nieuw liefdevol gedrag, waar nodig. 

Feedback die ik kreeg is te vinden op mijn website, een voorbeeld: 'De momenten en inzichten die we gezamenlijk hebben beleefd in de relatiebegeleiding, waren met recht lichtpuntjes in een hele donkere periode. Liesbet zorgde ervoor dat we ons veilig genoeg voelden om onze echte emoties te laten zien aan elkaar en ons kwetsbaar op te stellen. Het dichter bij mijn gevoel en emoties komen was een bevrijding nog los van het resultaat op het herstel van onze relatie.'

Ik vind het zelf altijd een eer en een groot geschenk om (relatie)therapie te geven. Het is een moeilijk vak, maar ik vaar inmiddels op mijn intuïtie (en school mezelf vrijwel dagelijks bij over dit vak) en dat blijkt meestal goed uit te pakken. Ook humor is een belangrijk onderdeel van mijn begeleiding. 

Mocht je iets willen vragen, dan kun je mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina. Op mijn website staat ook veel informatie. 

Hartelijke groet,

Liesbet

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Basis EFT Registertherapeut
Opleidingen & trainingen
NPaV (npav.nl) (Lid) RBCZ registratienummer 204412R
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Liesbet jou aan als therapeut?

Maak kennis met Liesbet en kijk of het klikt!

Kennismaken