Jaquelina Zandbergen

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. op dit moment ben ik bezig met de vervolgtraining binnen EFT. Mijn passie is echtparen helpen bij het herstellen van hun relatie. Op mijn site vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Echtparen en individuen die bij mij therapie volgen, noemen mij vaak oprecht, betrokken en liefdevol. Ik kan direct en confronterend zijn maar krijg te horen dat ik dit mag doen omdat ze voelen dat dit vanuit liefde en bewogenheid gebeurd. Verder geven clienten aan dat ze merken dat ik vol passie mijn werk doe. 

Therapie kost tijd, daarom bied ik de mogelijkheid om in de avonduren te komen voor de gesprekken.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket. Op mijn site kun je makkelijk vinden wat de vergoedingen vanuit de verzekering zouden zijn.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid i.o.) Bamw RBCZ
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Jaquelina jou aan als therapeut?

Maak kennis met Jaquelina en kijk of het klikt!

Kennismaken