Trainingen

Met meer dan tien jaar ervaring zijn we inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd en professioneel opleidingsinstituut in EFT en hechtingsgerichte gezinstherapie. We hebben een groep bevlogen en ervaren docenten die met liefde ook hun praktijkervaring inzetten om jou EFT eigen te laten maken. Vanuit eenzelfde didactisch kader combineren wij experiëntiële ervaringen met het systematisch intrainen van nieuwe vaardigheden.
In de spotlights:

Wil jij de 'Houd me Vast - Laat me Los'-cursus aanbieden?

'Houd me Vast - Laat me los'. Hét nieuwe EFT-programma voor ouders en hun puber. We geloven dat dit programma veel gezinnen dichter bij elkaar brengen. Interessant voor iedere therapeut die denkt: kreeg ik de puber nou maar eens aan tafel. Maar ook voor jeugd- en GGZ-organisaties en gemeenten, die juist de ouders erbij willen betrekken. 30 en 31 maart staat alweer de tweede 'train-de-trainer' gepland, en er zijn nog een aantal plekken vrij.

Nu inschrijven!

We hebben verschillende trajecten voor professionals met verschillende achtergronden zoals beschreven op de pagina voor professionals. Wil je zien of je aan een training deel kan nemen? Hieronder staan de ingangseisen van de trainingen beschreven.

Trainingen & evenementen

"Ik ben heel erg blij met de checklisten. Ik ga EFT nu van het begin tot eind uitvoeren. De EFT Tango, de checklisten en de oefeningen zijn hierbij echt een houvast." Deelnemer EFT Basistraining (Register)
"De masterclass was voor mij een verrijking in de begeleiding naar echtparen met meer lading op onverwerkte trauma. Ik ging weg met concrete handvatten, geïnspireerd, kwartjes die vielen, en blij. Mooi om dit werk te mogen doen en daarin te groeien en zo betekenisvol te mogen zijn." Deelnemer Masterclass EFT en trauma
"Ik vond het een heel warme, betrokken en inspirerende training die veel betekent voor de verdere invulling van mijn werk - in het bijzonder voor de mensen die ik zie." Deelnemer EFT Basistraining (Register)
"Het leren kennen van het 'Houd me Vast'-programma geeft voldoende basis om zelf deze cursus te kunnen geven. Heerlijk om te leren en te ervaren hoe concreet en gestructureerd er omgegaan kan worden met de ingewikkeldheid van de liefde." Deelnemer 'Houd me Vast'-training

Onderdeel worden van een groot EFT netwerk?

En profiteer direct van alle voordelen

Word deelnemer van de EFT community

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte!