Trainingen

Volg jouw EFT-opleiding bij het beste EFT-opleidingsinstituut van Nederland. Je leert EFT van bevlogen en ervaren docenten, die hun eigen praktijkervaring inzetten. Vanuit de hechtingsgerichte benadering combineren we experiëntiële ervaringen met het systematisch intrainen van nieuwe vaardigheden.

We bieden verschillende trajecten aan met verschillende achtergronden. Wil je zien welke training het beste bij je past?

Alles over onze trainingen
"Ik vond het een heel warme, betrokken en inspirerende training die veel betekent voor de verdere invulling van mijn werk - in het bijzonder voor de mensen die ik zie." Deelnemer EFT Basistraining (Register)

Trainingen & evenementen

"Ik ben heel erg blij met de checklisten. Ik ga EFT nu van het begin tot eind uitvoeren. De EFT Tango, de checklisten en de oefeningen zijn hierbij echt een houvast." Deelnemer EFT Basistraining (Register)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En blijf op de hoogte!

"Het leren kennen van het 'Houd me Vast'-programma geeft voldoende basis om zelf deze cursus te kunnen geven. Heerlijk om te leren en te ervaren hoe concreet en gestructureerd er omgegaan kan worden met de ingewikkeldheid van de liefde." Deelnemer 'Houd me Vast'-training
"De masterclass was voor mij een verrijking in de begeleiding naar echtparen met meer lading op onverwerkte trauma. Ik ging weg met concrete handvatten, geïnspireerd, kwartjes die vielen, en blij. Mooi om dit werk te mogen doen en daarin te groeien en zo betekenisvol te mogen zijn." Deelnemer Masterclass EFT en trauma

Onderdeel worden van een groot EFT netwerk?

En profiteer direct van alle voordelen

Word deelnemer van de EFT community