Rita Biesheuvel-Kruijthoff

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Sindskort ben ik na het behalen van de gevorderde opleiding en een supervisietraject in de EFT, gevorderd therapeut in de EFT.  Het werken met stellen is mijn grote passie en ik vind het mooi om te zien hoe paren weer tot verbinding komen met elkaar, na behandeling met de EFT methode. Mijn basisopleidingen zijn Maatschappelijk Werk en Contextuele therapie. De contextuele hulpverlening en de EFT zijn heel aanvullend op elkaar is mijn ervaring. Praktijk Perspectief bestaat inmiddels 11 jaar. Naast relatietherapie zijn er ook individuele trajecten mogelijk. Als je merkt dat het in je relatie niet meer zo gaat als je zou wensen, ben je van harte welkom in de praktijk. Volgend jaar februari 2017 is het plan een Houd me Vast training aan te gaan bieden in de omgeving. Ook vind je via de website informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket. Als je aanvullend verzekerd bent, wordt twee / derde deel van het consult, vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars, zie de website.
 
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Rita jou aan als therapeut?

Maak kennis met Rita en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NPaV (npav.nl) (Lid)
  • Overig Lid NVMW Lid VCW