Angela Bouman-Tanis

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom, leuk dat je een kijkje neemt 'bij mij':) 

Al lange tijd begeleid ik kinderen, jongeren en volwassenen met psycho sociale problemen. In mijn werk zag ik de impact op partners, maar ook op hun kinderen, als de relatie niet meer goed loopt en scheiden nog de enige optie lijkt.

Ik ben me daarom de laatste tien jaren meer en meer gaan verdiepen hoe ik partners kan helpen bij het herstellen en doorontwikkelen van duurzame, liefdevolle partnerrelaties.  Het creëren of herstellen van een veilige verbinding tussen partners is daarbij de sleutel.

Ik begon mijn specialistie door de systemische opleiding 'partnerrelatietherapie' te volgen aan de Interactie Academie in Antwerpen. Daarna kwam ik in aanraking met EFT en heb ik de basistraining en de verdiepingstraining gevolgd. Op dit moment heb ik supervisie van een erkende EFT supervisor. 

Samen met een collega heb ik een eigen praktijk op Goeree-Overflakkee. Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren. Voor tarieven, zie onze website.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. Wie weet tot horens of tot ziens! hartelijke groet, Angela Bouman

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT basistraining
EFT verdiepingstraining
EFT supervisie
Talen
Nederlands
Werkmomenten
maandag
woensdagavond
donderdagavond
vrijdag
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
110 euro per sessie per koppel overdag
Duur van de sessie
75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Angela jou aan als therapeut?

Maak kennis met Angela en kijk of het klikt!

Kennismaken