Sikko Salverda

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina

Mijn naam is Sikko Salverda. Ik heb een brede ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en ben gespecialiseerd  in het geven van relatietherapie en individuele schematherapie. Momenteel werk ik voor 3 dagen in mijn eigen praktijk en voor 2 dagen op een forensische polikliniek.

Sinds 2007 heb ik mij toegelegd op de methode van de EFT en mijn registraties behaald. Naast therapie geef ik training en supervisie in EFT.

Mocht je samen met je partner therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Relatietherapie wordt niet vergoed uit het basispakket van de zorgverzekeraar. In sommige gevallen wordt een deel vergoed uit de aanvullende verzekering.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Registraties:                                                                                                   

Relatie en gezinstherapeut, lid van de NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie), Gecertificeerd EFT therapeut, Senior schematherapeut, Supervisor NVRG en EFT en Supervisor schematherapie

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja
Status
Supervisor (EFT Registertherapeut)
Opleidingen & trainingen
NVRG (Supervisor/opleider) Systeemtherapeut/ Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Sikko jou aan als therapeut?

Maak kennis met Sikko en kijk of het klikt!

Kennismaken