Renée Verbrugge

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Mijn stijl van werken is vriendelijk en confronterend tegelijk. Ik vraag door. Mijn belangrijkste oogpunt is dat de relatie voor jullie 'werkt'. Dat er verbondenheid is en veiligheid maar ook ruimte voor autonomie. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk. Daarmee is het meteen van belang dat je goed contact kunt maken met je eigen binnenwereld. Wat voel je eigenlijk? Wat denk je eigenlijk? En hoe communiceer je dat? 
Hoe heb je geleerd  je verlangens en behoeften in relatie te brengen? En wat is het effect daarvan op de relatie? Ik begeleid jullie om daar de juiste taal voor te vinden en om dit in relatie met je partner te brengen.

Ik werk naast EFT ook regelmatig lichaamsgericht. Waar hou je spanning vast in je lijf? Wat zou er gebeuren als dat kon ontspannen? Ik heb ervaring met Karakterstructuren , Somatic Experience en Stemwerk. 

Mensen die willen leren over zichzelf en hun geliefde in een veilige en soms ook uitdagende omgeving zijn zeer welkom. 

Bel 0649683842 voor een afspraak.

Hartelijke groet, Renée Verbrugge

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
Welkom! Als gevorderd EFT- therapeut en afgestudeerd psychosyntheticus is het mijn doel om clienten te begeleiden in het verwezenlijken van een levendige, boeiende en intieme relatie. In de therapie leren jullie patronen herkennen die niet effectief werken, uitspreken wat je werkelijk verlangt en wat je tegenhoudt om je verbonden te voelen met je partner. Fundamentele angsten en behoeftes kunnen dan bewust worden en een plek krijgen. Dit geeft de relatie een stevig en liefdevol fundament voor een volwassen en bezielde verbintenis. Je voelt je weer samen i.p.v. alleen. Ben je nieuwgierig geworden? neem contact op met me op 06 49693842 of ga naar mijn website: www.reneeverbrugge.nl Ik ben lid van EFT Nederland, EFT Netwerk en ICEEFT ( internationaal EFT), NIBIG en Quasir
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Renée jou aan als therapeut?

Maak kennis met Renée en kijk of het klikt!

Kennismaken