Nathalie Meijster

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mij en vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina of via mijn website www.heelverbonden.nl

Binnen mijn praktijk bied ik een holistische vorm van relatietherapie. Dit wil zeggen dat we de relatie bekijken als het vervlochten geheel van facetten waaruit zij is opgebouwd. We kijken niet enkel naar problemen die aan de oppervlakte worden ervaren, maar we onderzoeken ook wat daadwerkelijk ten grondslag ligt aan deze ervaringen. Hierdoor is relatietherapie niet enkel een reis samen, maar ook een reis naar jezelf. Want alleen door jezelf te helen, is werkelijke verbinding met een partner haalbaar.

​​Elk koppel en elk probleem is welkom in mijn praktijk. Ik ben gespecialiseerd in meerpersoonlijke relaties. Hiermee bedoel ik relaties waarbij gewenst of ongewenst meerdere personen betrokken zijn (geweest). Denk hierbij aan overspel, verder na vreemdgaan, open relaties en polygamie.

Ik heb de opleiding HBO Social Work gedaan en ben vijftien jaar werkzaam geweest binnen de reguliere hulpverlening. Ik begeleidde mensen (en diens netwerk) bij terugkeer in hun systeem na hersenletsel. Ik heb me vervolgens laten bijscholen tot allround relatietherapeut, IBCT relatietherapeut en EFT relatietherapeut. Ik werk nu in mijn eigen praktijk voor relatietherapie in Den Haag, waar ik koppels en individuen ondersteun bij moeilijkheden, problemen en relatiegerelateerde vraagstukken. Ook heb ik een extra opleiding in de ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en innerlijk kind therapie.

Ik werk vanuit een anonieme praktijkruimte. Dit betekent dat aan de buitenkant niet zichtbaar is dat er sprake is van een spreekkamer. Er is gratis en ruim voldoende parkeergelegenheid. Mijn praktijkruimte is niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel of mensen die slecht trappen kunnen lopen. Ik ben bereid om ook aan huis therapie te geven voor mensen die slecht ter been zijn.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan hebben we een telefonisch kennismakingsgesprek.  Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is en dat jullie met mij in zee willen, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
HBO Social Work
EFT Basis
IBCT Relatietherapeut
IBT Nederland
Talen
Nederlands Engels
Werkmomenten
dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
zaterdag van 09:00 tot 13:00
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
€185 koppel
€100 individueel
Duur van de sessie
90 minuten koppel
60 minuten individueel
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Nathalie jou aan als therapeut?

Maak kennis met Nathalie en kijk of het klikt!

Kennismaken