Charles Huffstadt

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ik werk met andere collega's, psychotherapeuten GZ psychologen psychiaters in een vrijgevestigde praktijk in Den Haag. Ik werk individueel, met paren en gezinnen en in groepen. Informatie over mijn praktijk vind je op de website. Daarnaast werk ik als psychotherapeut op een kliniek voor mensen met persoonlijkheidsproblemen. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Ook andere behandelvarianten zijn mogelijk De kosten en vergoedingen voor (EFT-)sessies variƫren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (69047105625) Psychotherapeut (89047105616)
Status
Basis EFT Registertherapeut
Opleidingen & trainingen
NVRG (Lid) NVGP (Geen lid) NVP (Lid) NVP, ook als supervisor en leertherapeut
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer

Spreekt Charles jou aan als therapeut?

Maak kennis met Charles en kijk of het klikt!

Kennismaken