Rens van Vuuren

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Van harte welkom op mijn persoonlijke pagina.

Er van uitgaande dat je momenteel problemen in je relatie ervaart, zou ik allereerst willen zeggen: moedig dat je aan het zoeken bent naar een oplossing! Als je relatie niet (meer) voldoet aan wat je er van verwacht had, als je geen echt contact meer met elkaar ervaart en elkaar bent kwijtgeraakt, is dat meestal bijzonder frustrerend en pijnlijk. Je doet er dan goed aan niet te lang te wachten met hulp vragen, want door teleurstellingen, ruzies en afstand nemen, groeien jullie steeds verder uit elkaar.

Ik kan jullie helpen met het onderzoeken van de patronen die in jullie omgang zijn geslopen en waar jullie elkaar als het ware in gevangen houden. Er is geen "schuldige". Jullie relatie is niet (meer) bevredigend en daar kijken we naar. Gaandeweg kan er dan meer emotionele betrokkenheid naar elkaar ontstaan.

Over mij: in mei 2014 heb ik de training tot gevorderd EFT-therapeut afgerond. Verder zou ik hier nog willen vermelden dat ik, als vader van een meervoudig complex gehandicapte dochter, de gevolgen die dat op je relatie kan hebben van binnen uit ken. Ik weet uit eigen ervaring dat het hebben van een zorgintensief kind (wat in feite ook alle baby's en kleine kinderen zijn) zowel verbindend kan werken, als ook dat het druk op je relatie kan geven.

Om te weten of de therapie iets voor jullie is en om te kijken of er een klik voor samenwerking met mij is, kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Je kunt me bellen (evt antwoordapparaat inspreken) of mailen naar info@rensvanvuuren.nl  Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op. De "neem contact op"-button links op deze pagina komt helaas niet altijd goed door, dus liever bellen of direct mailen.

Wellicht tot ziens, jullie zijn van harte welkom,

Rens.
 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Rens jou aan als therapeut?

Maak kennis met Rens en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Register Centrum Psychosynthese Holland in Amersfoort