Rens van Vuuren

Relatietherapie

Over mij

Van harte welkom op mijn persoonlijke pagina.

Er van uitgaande dat je momenteel problemen in je relatie ervaart, zou ik allereerst willen zeggen: moedig dat je aan het zoeken bent naar een oplossing! Als je relatie niet (meer) voldoet aan wat je er van verwacht had, als je geen echt contact meer met elkaar ervaart en elkaar bent kwijtgeraakt, is dat bijzonder frustrerend en pijnlijk. Je doet er dan goed aan niet te lang te wachten met hulp vragen, want door teleurstellingen, ruzies en afstand nemen, groeien jullie steeds verder uit elkaar.

Ik kan jullie helpen met het onderzoeken van de patronen die in jullie omgang zijn geslopen en waar jullie elkaar als het ware in gevangen houden. Er is geen "schuldige". Jullie relatie is niet (meer) bevredigend en daar kijken we naar. Gaandeweg kan er dan meer emotionele betrokkenheid naar elkaar ontstaan.

Over mij: in mei 2014 heb ik de training tot gevorderd EFT-therapeut afgerond. Verder zou ik hier nog willen vermelden dat ik, als vader van een meervoudig complex gehandicapte dochter, de gevolgen die dat op je relatie kan hebben van binnen uit ken. Ik weet uit eigen ervaring dat het hebben van een zorgintensief kind (wat in feite ook alle baby's en kleine kinderen zijn) zowel verbindend kan werken, als ook dat het druk op je relatie kan geven.

Om te weten of de therapie iets voor jullie is en om te kijken of er een klik voor samenwerking met mij is, kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Je kunt me bellen (evt antwoordapparaat inspreken) of mailen naar info@rensvanvuuren.nl  Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op.

Wellicht tot ziens, jullie zijn van harte welkom,

Rens.
 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Psychosynthese, EFT Basis en Gevorderd.
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Praktijkdagen maandag t/m donderdag (geen avonden)
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
€ 155,-
Duur van de sessie
75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij parkeren

Spreekt Rens jou aan als therapeut?

Maak kennis met Rens en kijk of het klikt!

Kennismaken