Henriette Olivier

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Welkom op mijn persoonlijke pagina!

Mijn naam is Henriette Olivier en ik werk vanuit mijn praktijk Kijk relatiecoaching in Rotterdam, als gediplomeerd relatiecoach en EFT basis therapeut. EFT is een methode die zich richt op het verbeteren en versterken van de emotionele verbinding tussen partners en is voor mij de basis in relatiecoaching.

Kijk relatiecoaching is gericht op stellen bij wie de relatie uit balans is. Bijvoorbeeld door de komst van kinderen en/of drukte op het werk, brengen jullie minder tijd met elkaar door dan in het begin. Het is niet altijd makkelijk om gevoelens te bespreken. Spanningen weg te nemen. En elkaar weer te ‘vinden’. 

Herkenbaar voor jou en/of je partner? Willen jullie er samen uitkomen? Problemen voorkomen voordat ze ontstaan? Een relatiecoach is een goede optie om te werken aan je relatie, omdat:

Voor relatiecoaching hoef je niet persé met z’n tweeën te komen. Het kan zinvol zijn om te kijken wat je zélf kunt doen om je relatie te verbeteren. Door het verkrijgen van inzicht in je eigen drijfveren en intenties die soms onbewust onder gedrag verborgen zijn, ontdek je ‘waarom je doet wat je doet’. Het geeft je meer regie over je eigen gedrag, je emoties en je relatie met anderen.  

Na het eerste contact (telefonisch of per mail) volgt een vrijblijvende kennismaking om te kijken of mijn werkwijze aansluit bij wat je/jullie zoeken. Mochten je/jullie hierna besluiten om verder te gaan, dan wordt een afspraak gemaakt voor een eerste coachsessie.

Voor meer informatie kun je op mijn website terecht: www.kijkrelatiecoaching.nl

 

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Opleidingen & trainingen
NOBCO
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
145 euro (incl.btw)
Duur van de sessie
75 minuten
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk