Josephine Bots

Relatietherapie

Over mij

Hebben jij en je partner relatie problemen en kom je er samen niet uit? Een EFT aanpak richt zich op het veranderen van negatieve patronen en het verdiepen van jullie relatie. Zodat je weer met plezier samen bent en graag met elkaar verder wilt!

De therapie helpt je om te ontdekken hoe je die negatieve patronen kunt doorbreken én de basis van je relatie herstelt. Je gaat allereerst zien waarom de relatie vastloopt. En dan ga je leren wat je moet doen om de verbondenheid terug te brengen. Dat kan écht! Al is het best een pittige klus om 'weer in elkaars hart te leren kijken'.

Samen Verder - In 7 stappen naar meer verbinding in je relatie 

In de therapie doorloop je zeven stappen, ze zijn de rode draad. Het resultaat is dat je weer open durft te zijn, dat je ontvankelijk kunt zijn en samen in staat bent een liefdevolle relatie te creëren.

Hoe zou het zijn om nu aan de slag te gaan?

praktijk010 is Josephine Bots (1961). Ik werk fulltime als zelfstandig gestalttherapeut en relatietherapeut in mijn praktijk in Rotterdam (Loydkwartier).

In mijn begeleiding combineer de Gestaltbenadering met het EFT model; twee visies die bijzonder goed op elkaar aansluiten en elkaar versterken!

Meer informatie vind je op mijn website praktijk010.nl

Heb je vragen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend(**)
Opleidingen & trainingen
Gestalttherapeut lid NVAGT-EAGT-RBCZ
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Josephine jou aan als therapeut?

Maak kennis met Josephine en kijk of het klikt!

Kennismaken