Merian van den Berg

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina. Allereerst zal ik me even voorstellen. Ik ben Merian van den Berg, systeemtherapeut en werkzaam in mijn eigen praktijk: Sutura. Dat staat voor hechting en verbinding, wat voor mij belangrijke kernwaarden zijn. Het streven is dat jullie, als jullie bij mij therapie volgen, elkaar weer "vinden" en dat de verbondenheid in de relatie weer toeneemt. Helaas lukt dit niet altijd, en is een breuk soms onvermijdelijk. Ook dan wil ik graag met jullie kijken naar het zo "pijnloos" mogelijk afhechten van de relatie.

Naast de EFT-opleiding heb ik ook een opleiding tot gezinsgerichte emotie- en hechtingstherapie gevolgd (AFFT) bij EFT Nederland. Naast relatietherapie kunnen jullie dus ook bij mij terecht voor gezinstherapie. 

Mochten jullie therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of rechtstreeks via intake@sutura.nl of 06-39377461. Krijg je me niet meteen aan de telefoon? Spreek dan mijn voicemail in of stuur een whatsapp, dan bel ik je binnen een dag terug!

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Merian jou aan als therapeut?

Maak kennis met Merian en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT Registertherapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NVRG (Lid)
  • Overig SKJ 110011681 RBCZ 190320R LVPW 0965