Merian van den Berg

Relatietherapie Gezinstherapie Houd me Vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina. Allereerst zal ik me even voorstellen. Ik ben Merian van den Berg, systeemtherapeut en werkzaam in mijn eigen praktijk: Sutura. Dat staat voor hechting en verbinding, wat voor mij belangrijke kernwaarden zijn. Het streven is dat jullie, als jullie bij mij therapie volgen, elkaar weer "vinden" en dat de verbondenheid in de relatie weer toeneemt. Helaas lukt dit niet altijd, en is een breuk soms onvermijdelijk. Ook dan wil ik graag met jullie kijken naar het zo "pijnloos" mogelijk afhechten van de relatie.

Naast de EFT-opleiding heb ik ook een opleiding tot gezinsgerichte emotie- en hechtingstherapie gevolgd (AFFT) bij EFT Nederland. Naast relatietherapie kunnen jullie dus ook bij mij terecht voor gezinstherapie. 

Mochten jullie therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of rechtstreeks via praktijk@sutura.nl of 06-39377461. Krijg je me niet meteen aan de telefoon? Spreek dan mijn voicemail in of stuur een whatsapp, dan bel ik je binnen één of twee werkdagen terug!

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Gezinstherapie Registertherapeut: ja
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut, EFT Gezinstherapeut basis
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
systeemtherapeut NVRG
NVRG (Lid) SKJ 110011681 RBCZ 190320R LVPW 0965
Talen
Nederlands
Werkmomenten
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Beschikbaarheid
Binnen 4 maanden
Prijzen
€75 voor een intake
€125 voor een sessie relatietherapie (per stel) / gezinstherapie
€ 700 per stel voor een gezamenlijk HOUD-ME-VAST programma (dus niet in een groep)
Duur van de sessie
5 kwartier voor relatietherapie en gezinstherapie
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren

Spreekt Merian jou aan als therapeut?

Maak kennis met Merian en kijk of het klikt!

Kennismaken