Chantal van Aarle

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

De relatie tussen mensen onderling en de verbinding van iemand met zichzelf, dat is wat mij bezighoudt. Het helpen versterken, verdiepen en herstellen van zo’n relatie, dat is wat mij drijft.Via mijn eigen praktijk voer ik gesprekken, één-op-één of met koppels. Ik maak gebruik van verschillende modellen en theorieën en mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen. Bij het werken met koppels maak ik gebruik van EFT-relatietherapie. Ik heb training gevolgd in EFT. 

Bij verbroken relaties en in scheidingssituaties word ik regelmatig als sparringspartner, steun op de achtergrond of als gespreksbegeleider gevraagd. Ook geef ik praktische tips over de communicatie aan ex-partners als het niet lekker loopt. 

Ik ben rustig, deskundig en luister zonder oordeel. In mijn gesprekken bied ik een vertrouwde, veilige setting. Voor meer informatie of inspiratie check mijn website: chantalvanaarle.com. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. 

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of telefonisch of WhatsApp via 0611 593 596.

Praktische informatie

Soort therapie
Relatietherapie
Talen
Nederlands
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand

Spreekt Chantal jou aan als therapeut?

Maak kennis met Chantal en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Basis EFT therapeut
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • Overig Mfn-Registermediator Coach Practitioner EMCC EQA