Marga Heuker

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

Marga Heuker

Mijn grote doel in mijn leven is mensen te coachen om de liefde terug te vinden. Met elkaar of alleen.

Mijn geschiedenis

Ik ben mijn carrière gestart in het buitenland in de horeca. Dit was een leuke en leerzame periode. De liefde – die helaas geen stand heeft gehouden – heeft mij weer terug gebracht naar Nederland. In Peize bij Groningen, ben ik bij mijn vader gaan werken op het administratiekantoor en ben zo mijn eigen bedrijf Marga’s Werk gestart. Toch merkte ik dat ik me steeds meer ging focussen op het coachen en zo heb ik Marga Coacht opgericht. Tijdens mijn carrière heb ik altijd een luisterend oor gehad en beetje bij beetje ben ik daar wat mee gaan doen. In 2010 kwam mijn zanglerares met de vraag of ik wilde deelnemen aan de NLP opleiding. Zodra ik hiermee begonnen was wist meteen dat ik dit mijn weg was.

EFT relatietherapie

In de afgelopen jaren ben ik steeds weer een stapje verder gekomen. Eerst de opleiding tot mediator gevolgd en de specialisatie van familiemediator. Toen ik en met het systemisch werken en EFT (Emotionally Focussed Therapy) relatietherapie van Sue Johnson in aanraking kwam was de cirkel rond. Ik heb zelf meegemaakt hoe het is om jezelf te verliezen in een relatie. Ik heb mezelf niet 1x maar meerdere malen gestoten aan dezelfde steen. Ik kon na verloop van tijd een patroon zien en de emotie die erbij hoorde. Ik realiseerde me dat bewustwording alleen niet helpt. Je moet door de pijn heen om uit de negatieve patronen te kunnen stappen.

Mijn missie is het om mensen van zichzelf te laten houden

Bewustwording creëren en dit ook te doorleven. Patronen te vinden en deze te doorbreken. En daar is EFT relatietherapie op gebaseerd.

De EFT methode combineer ik met opstellingen. Daarnaast maak ik gebruik van kaarten. De vragen die hierop gesteld staan kunnen weer gebruikt worden voor de vragen die de stellen of individuen hebben. EFT staat voor Emotionalle Focused Therapy en houdt zich bezig met verbindingen en patronen. We zijn niet de patronen die we hebben ontwikkeld in de relatie, maar deze houden ons wel in de greep. In een opstelling wordt er gekeken naar het systeem waarin jij je begeeft. Dit kunnen verschillende systemen zijn, zoals oa je familie, werk, je eigen gezin, je vriendenkring de vereniging waar je bij zit enzovoort. Een opstelling is niet oplossingsgericht, maar creëert een bewustwording. En vanuit die bewustwording kun je een verandering aanbrengen.  

Contact

Mocht u meer over mij en mijn werkwijze te weten willen komen, dan kunt u contact met me opnemen.

 

 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Aanvullend getrainde EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Systemisch werken, Nlp opleiding, Mediation opleiding, volg nu opleiding tot energetisch therapeut Lid van het Nobco, en Coachfinder
Talen
Nederlands Duits
Werkmomenten
maandag - donderdag en in overleg.
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Relatiecoaching € 100,- per uur
Individuele coaching €90,- per uur
Duur van de sessie
Uur, of in gezamenlijk overleg een afwijkende tijd
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Marga jou aan als therapeut?

Maak kennis met Marga en kijk of het klikt!

Kennismaken