Annemieke Brinkman

Relatietherapie Houd me vast

Over mij

Wil je de negatieve patronen in je relatie graag weer ombuigen naar positieve? Dan ben je van harte welkom! Als EFT-therapeut wil ik julle daar graag in begeleiden omdat EFT een goede aanpak is om je relatie te verbeteren..

Je kunt nog meer informatie vinden op mijn website www.commovare.nl. Ik geef al jaren met veel plezier relatietherapie en de Houd-me-Vast-training. Dat doe ik voor stellen bij wie de relatie in zwaar weer zit, maar ook voor mensen die een goede relatie hebben, maar tegen bepaalde zaken aanlopen of steeds in vervelende patronen terecht komen. 

Ik ben in 1986 afgestudeerd als psycholoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn specialisaties zijn relatietherapie (met name EFT) ,lichaamsgerichte therapie en ACT. Ik ben aangesloten bij het NIP, het NVPA en de RBCZ.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Dat gaat in fasen. In fase 1 werk je aan meer inzicht en vooral dat je weer in rustiger vaarwater komt. In fase 2 ga je uitspreken wat je nodig hebt en hoe je je weer dieper met elkaar kunt verbinden. Ook kan dan oud zeer aan de orde komen. In de derde fase gaan we kijken, hoe je, ook na beëindiging van de therapie, je relatie goed kunt houden.

De vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
EFT, aanvullend getraind, Lichaamsgerichte Therapie, Acceptance Commitment Therapy, EMDR, drs. Psychologie, Vrije Universiteit Amsterdam, Itip.
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag, maandagavond, dinsdag, donderdag.
Beschikbaarheid
Langer dan 4 maanden
Prijzen
85 euro voor 1 uur, 100 euro voor 75 minuten, 115 euro voor 1,5 uur.
Duur van de sessie
Intake i.h.a. 1,5 uur en vervolgsessies 75 minuten.

Spreekt Annemieke jou aan als therapeut?

Maak kennis met Annemieke en kijk of het klikt!

Kennismaken
Status Dit geeft aan in hoeverre deze persoon trainingen van EFT met succes heeft afgerond.
  • Aanvullend getrainde EFT therapeut
Registraties
Lidmaatschappen
  • NPaV (npav.nl) (Lid)
  • Overig Psycholoog NIP, lidnr. 217051 RBCZ