Brigitte Sipkema-Oostrom

Relatietherapie Houd me Vast

Over mij

In 1995 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Katholieke Universiteit in Nijmegen. Vervolgens heb ik mij verder gespecialiseerd en heb de opleiding tot systeemtherapeut, gezondheidszorgpsycholoog en EFT-therapeut afgerond. Daarnaast ben ik supervisor voor systeemtherapeuten in opleiding. 

Binnen mijn werk als gezins-en relatietherapeut heb ik ervaren, dat de sleutel tot herstel van verschillende klachten zit in het herstel van de verbinding tussen dierbaren. Wanneer je samen weer in staat bent je kwetsbaar op te durven stellen, je zorgen en verdriet te delen, je veilig te voelen bij de ander en elkaar weer kunt steunen: je klachten zoals somberheid, agitatie en andere psychische klachten verminderen of verdwijnen.

Het is zo waardevol om te ervaren dat je samen met de ander op zoek gaat naar nieuwe manieren om met elkaar om te gaan en elkaar weer te kunnen ondersteunen.

Als therapeut ervaar ik ook, dat de kracht binnen mijn werk ligt in het aangaan van een werkrelatie met mijn cliënten waarbij ze zich veilig en begrepen voelen. Voor mij is dat de basis om samen te werken naar herstel. Het is voor mij ook altijd weer een waardevol compliment wanneer cliënten mij dit teruggeven.

De weg naar herstel doe je samen.

Via www.gezinsenrelatietherapieoosterbeek.nl vind je alle verdere gegevens over mij, mijn praktijk en mijn contactgegevens. 

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: ja GZ Psycholoog (79920935725)
Status
Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
Ervaring
Meer dan 10 jaar
Opleidingen & trainingen
zie www.gezinsenrelatietherapieoosterbeek.nl NVRG (Lid)
Talen
Nederlands
Werkmomenten
zie www.gezinsenrelatietherapie.nl
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
Op mijn website vind je de tarieven van de gesprekken.
Duur van de sessie
Op mijn website beschrijf ik hoe ik werk.
Bereikbaarheid van de praktijk
Openbaar vervoer Dichtbij bushalte Dichtbij treinstation Dichtbij parkeren Rolstoelvriendelijk