Ellen Ziengs

Relatietherapie

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Ben je niet meer gelukkig in je relatie? Heb je het gevoel dat je niet helemaal jezelf kan zijn bij je partner? Mis je de fijne gevoelens die jullie toch ooit deelden? Komen jullie voortdurend terecht in dezelfde verwijten die steeds vaker eindigen in fikse ruzies?

Samen met jullie help ik om inzichten te krijgen in de patronen in jullie relatie. Pas als je weet hoe een bepaald patroon werkt en waar het vandaan komt kan je ervoor kiezen om het anders te doen.

Ook help ik jullie om samen in gesprek te gaan op een positieve, opbouwende manier. We weten eigenlijk allemaal wel dat ruzies vaak gaan over kleine dingen. Soms weten we niet eens meer waarover een ruzie begon. Onder die kleine dingen zit soms verdriet of oude pijn. En mogelijk zijn er behoeftes die geen ruimte krijgen. Durf jij je kwetsbaar op te stellen en het echte gesprek aan te gaan?

Inzichten dus en een praktische aanpak, dat is wat ik jullie kan bieden. Ik gebruik hiervoor EFT gecombineerd met de Transactionele Analyse

De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het werken met samengestelde gezinnen. Hierin speelt een bijzondere dynamiek die ik ook vanuit mijn eigen situatie ken. Het is dan nog belangrijker om als partners in gesprek te blijven. Dat brengt rust in je gezin. 

Uit En altijd maar verlangen van Frénk van der Linden:

"Een liefde is een dans. Wie leidt en wie volgt is lang niet altijd te zeggen. Elke stap die je in de armen van je partner zet, heeft consequenties voor de stappen die hij/zij daarna kan zetten. En dus ben je altijd medeverantwoordelijk, in voor- en tegenspoed, voor de keuzes die de ander maakt. Wordt het een sur place of swingen? Waar je samen uitkomt op de dansvloer van het leven is nooit de verdienste of de schuld van de een of de ander. It takes two to tango."

Ik heb de basistraining gevolgd in EFT. Ook vind je hier informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat er van beide kanten een klik is dan gaan we aan de slag. Het traject bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. 

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Praktische informatie

Leeftijdsgroep
Jong volwassen Volwassen Ouderen
Soort therapie
Relatietherapie Registertherapeut: nee
Status
Basis EFT therapeut
Ervaring
3 - 10 jaar
Opleidingen & trainingen
Leergang Emotionally Focused Therapie - deel 1
Psychotherapie Transactionele Analyse, 3 jarige opleiding
Basiscompetentie Transactionele Analyse NVTA
NVTA (Nederlandse Vereniging Transactionele Analyse)
Talen
Nederlands
Werkmomenten
Maandag 9.00 -21.00 uur
Dinsdag 9.00 - 21.00 uur
Woensdag 9.00 - 21.00 uur
Donderdag 9.00 - 21.00 uur
Vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Beschikbaarheid
Binnen 1 maand
Prijzen
€ 97,-- per uur (incl. BTW)
Duur van de sessie
1 uur individueel
1,5 uur relatie
Bereikbaarheid van de praktijk
Dichtbij bushalte Dichtbij parkeren

Spreekt Ellen jou aan als therapeut?

Maak kennis met Ellen en kijk of het klikt!

Kennismaken