Proposals insturen

Tijdens de World Summit zullen er een aantal presentaties en ervaringsgerichte workshops worden gegeven. Wil je een workshop of korte presentatie geven? Stuur dan je proposal in via: Proposals | EFT World Summit (efteuropa.com). Deadline voor insturen is 1 oktober 2023.

De korte presentaties zijn bedoeld om onderzoeksresultaten, nieuwe inzichten of een publicatie te delen. De presentaties duren 30 minuten en zijn vooral bedoeld om informatie te delen. Daarnaast zullen er ook ervaringsgerichte workshops zijn. Deze duren 120 minuten en gaan over een specifieke toepassing van EFT/HMV/EFFT/EFIT. Dat kan een nieuwe populatie zijn die kennis heeft gemaakt met EFT of een verdiepend thema als trauma, seksualiteit of een aspect van de therapie, zoals hoe om te gaan met terugvallende koppels, of hoe om te gaan met koppels die uit elkaar gaan. De workshops zijn bedoeld om te oefenen.

Heb je een voorstel? Proposals moeten geschreven worden in het Engels. Het kan gaan om een onderzoek dat je wilt presenteren of een workshop. Deadline is 1 oktober. Hier kun je je proposal indienen.

 

Pre-summit webinars volgen

Stichting EFT Nederland wil dat ook EFT-therapeuten uit landen met een lager gemiddeld inkomen naar de World Summit kunnen komen. We organiseren daarom een serie zogeheten pre-summit webinars. De opbrengsten daarvan gaan naar EFT-beoefenaars uit dergelijke landen. Geef je dus op voor een van onderstaande pre-summit webinars:

  • Webinar 1: 'EFT & Anger/Aggression' door Sue Johnson en Jef Slootmaeckers op 12 september 2023.
  • Webinar 2: 'Hope and Secondary Emotions' door George Faller en Giulia Altera op 10 oktober 2023.
  • Webinar 3: Working with grief and shame' door Karin Wagenaar en Rebecca Jorgensen op 24 oktober 2023.
  • Webinar 4: 'EFT and clients who are one or more of LGBTQ+' door Sandra Taylor en Robert Allan op 14 november 2023.
  • Webinar 5: 'Using attachment longings to access primary emotion in Stage 1' door Marlene Best en Kyriaki Polychroni op 5 december 2023.
  • Webinar 6: 'Therapist presence and the power of the present moment' door Jim Furrow en Simona Herb op 11 december 2023.

De eerste, met Sue Johnson en Jef Slootmaeckers is al op 12 september aanstaande van zeven tot negen ’s avonds. Deelname kost € 40,- per webinar.

Meer informatie over de webinars vind je hier.

 

Kamer over?

Heb je een logeerkamer over? En vind je het leuk om een collega uit een ander land te ontvangen en samen naar de World Summit te gaan? Laat het ons weten. Stuur ons een mailtje.

Deel artikel

Gerelateerd nieuws