Op maandag 3 juni gaat het gezelschap – we gaan uit van zo’n dertig deelnemers – naar het Rijksmuseum in Amsterdam en maakt daar een rondvaarttocht. Op dinsdag 4 juni gaat de groep naar het Teylers Museum in Haarlem en bezoeken ze de duinen en het strand van Bloemendaal.

We zoeken twee vrijwilligers die:

  • Een vrijwilliger die op 3 en 4 juni met de groep op stap wil. Uiteraard zijn vervoer en toegangskaartjes geregeld. Je bent het aanspreekpunt van een bont en internationaal gezelschap. Het is daarom wel belangrijk dat je Engels spreekt. We vertrekken beide dagen in de ochtend en komen tegen het avondeten weer terug.
  • Op dinsdag 4 juni maakt de groep een wandeling door de duinen. Daarvoor zoeken we iemand die de wandeling kan begeleiden en ook iets kan vertellen over de duinen en of het waterbeheer.

Vind je het leuk of ken je iemand die het leuk vindt om met dit gezelschap op pad te gaan? Spreek je Engels? En of weet je veel van waterbeheer? Stuur dan een mail naar de coördinator van ons partnerprogramma, Marlijn Huurneman: marlijn.huurneman@efteuropa.com.

 

Foto: Pexels/Mathias Reding

Deel artikel

Gerelateerd nieuws